Ale!

Huomio Muumi Heijastava Reppu Silta, 15 l

Alkuperäinen hinta oli: 49,90 €.Nykyinen hinta on: 43,90 €. (sis. alv.)

Taikurin hattu -kirjan kuvituksesta inspiraationsa saanut reppu henkii ystävyyttä ja rauhaa. Puhuttelevan ulkonäkönsä lisäksi reppu on myös turvallinen pimeällä: siinä on heijastavaa kangasta edessä, takana ja sivuilla, joten tämä reppu selässään ulkoilija näkyy takuuvarmasti joka suuntaan.

Varasto loppu

Kuvaus

Repun tilavuus on 15 litraa. Se on sisältä lokeroimaton, mutta etupuolella on pieni ja iso ulkotasku esim. puhelinta ja avaimia varten. Etupaneelissa on myös joustava kiinnitysverkko. Lisäksi repun molemmilla sivuilla on verkkotaskut, joissa on kätevä säilyttää juomapulloa tai sateenvarjoa. Olkahihnat ovat säädettävät ja topatut, joten reppu on mukava selässä.

Designin ansiosta tämän repun heijastimet eivät pistä silmään päiväsaikaan, vaikka pimeällä reppu loistaakin yhtä voimakkaasti kuin turvaliivi. Heijastavan repun materiaali täyttää EU-standardin EN 471 (näkyvät työvaatteet). Koska tämän tyyppisiä asusteita ei yleensä testata kuten irtoheijastimia, Muumi-reppu on testattu samalla tavalla kuin työvaatteet. Muumi-repun heijastusominaisuuksia on helppo verrata käytännön esimerkillä: turvaliivien heijastavuusluvun tulee olla vähintään 250 ja tämän repun heijastavuusluku on 340 – 388 riippuen siitä, mistä suunnasta reppua katsotaan. Muumi-reppu siis heijastavaa voimakkaasti ja näkyy kauas!

Mittatiedot

Yksittäinen tuote

Korkeus: 430 mm
Leveys: 320 mm
Syvyys: 110 mm
Paino (netto): 0,36 kg
Paino (brutto): 0,46 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huomio Muumi Heijastava Reppu Silta, 15 l”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *