Ale!

Huomio Muumi Heijastava Reppu 15 l valk.HUO-MO1-WH

42,90  (sis. alv.)

Muumipappa ja Meri -aiheinen reppu sopii tyylinsä puolesta niin aikuisille kuin lapsillekin. Sporttisen ulkonäön lisäksi reppu on myös turvallinen pimeällä: siinä on heijastavaa kangasta edessä, takana ja sivuilla, joten tämä reppu selässään ulkoilija näkyy takuuvarmasti joka suuntaan.

Repun koko on 15 litraa ja painavatkin tavarat kulkevat mukana mukavasti olkahihnojen pehmusteiden ja suuren säätövaran ansiosta.

Varasto loppu

Kuvaus

Designin ansiosta tämän repun heijastimet eivät pistä silmään päiväsaikaan, vaikka pimeällä reppu loistaakin yhtä voimakkaasti kuin turvaliivi. Heijastavan repun materiaali täyttää EU-standardin EN 471 (näkyvät työvaatteet). Koska tämän tyyppisiä asusteita ei yleensä testata kuten irtoheijastimia, Muumi-reppu on testattu samalla tavalla kuin työvaatteet. Muumi-repun heijastusominaisuuksia on helppo verrata käytännön esimerkillä: turvaliivien heijastavuusluvun tulee olla vähintään 250 ja tämän repun heijastavuusluku on 340 – 388 riippuen siitä, mistä suunnasta reppua katsotaan. Muumi-reppu siis heijastavaa voimakkaasti ja näkyy kauas!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huomio Muumi Heijastava Reppu 15 l valk.HUO-MO1-WH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *