HEROCLIP Tarvikesulkurengas Medium, Stealth Black

20,90  (sis. alv.)

HEROCLIP Medium tarvikesulkurengas

HEROCLIP on hybridisulkurengas jolla ripustat isommat esineet tai varusteet helposti minne vain. HEROCLIP yhdistää uudella tavalla sulkurenkaan ja koukun.  Tästä syystä HEROCLIP on lähestulkoon korvaamaton apuväline kaikkeen ulkoiluun, retkeilyyn, arkeen kuin työkäyttöön. Sankariclipillä voi klipata, roikottaa, kiinnittää ja ripustaa keskikokoiset esineet vaikkapa fillarin eturenkaasta seinälle. Heroclipit ovat laadukkaita ja ne ovat saaneet mm. REI co-op:ssa viiden tähden arvostelun!

Tuotetunnus (SKU): 17552 Osasto:

Kuvaus

“Sankariklipillä” kädet vapaaksi

HEROCLIP Medium:lla ripustat suuret ja kookkaat varusteesi ja työkalusi helposti ja tukevasti. Oli tarve sitten esim. rinkan ripustamisesta puun oksalle, treenikassin ripustamista verkkoaitaan tai maalipöntön ripustamisesta tikkaaseen tai jopa fillarin ripustamisesta eturenkaasta seinälle – ei hätää homma hoituu varmasti tällä “sankariclipillä”! Se kestää jopa 27 kg:n varusteen tai tarvikkeen painon. Ota siis rauhassa vaikka vaihtovaatteet rinkastasi sen roikkuessa oksassa. Koukussa on pitävä, erikoiskumista valmistettu pää. Lentokonealunmiinista ja komposiitista valmistettu koukkuosa pyörii akselinsa ympäri 360 astetta ja se taittuu säilöttäessä sulkurenkaan päälle. Säilytysasennossa HEROCLIP toimii normaalina sulkurenkaana.

Kulkee kätevästi mukana vapaalla ja työtehtävissä

HEROCLIP Medium on suuresta kantokyvystä (27 kg) huolimatta kompakti ja kulkee edelleen helposti mukana povitaskussa, repun sivutaskussa tai repussa Tämä sankariklippi on siis aina valmiina auttamaan ja saatavana heti kun tarvitse kädet vapaaksi, ripustitpa sitten pyöräsi eturenkaasta tai rinkkasi puun oksaan. HEROCLIP Medium:in mitat ovat 7,6 cm leveä ja 9,5 cm korkea (suljettuna). Avattuna 18,4 cm ja painoa 57 grammaa.

  • Materiaali: Lentokonealumiini anodisoidulla pinnalla, komposiitti, teräs.
  • Lujatekoinen Heroclip Medium kantaa jopa 27 kg painon.
  • Koukkuosassa pitävä erikoiskuminen pää.
  • 360 astetta pyörivä koukku joka taittuu säilöttäessä sulkurenkaan päälle.
  • Mitat suljettuna: 7,6 cm x 9,5 cm (LxK) .
  • Mitat avattuna: 7,6 cm x 18,4 cm (LxK).
  • Paino: 57 g.
  • Väri: Steath Black musta.
  • Pakkaus sisältää: 1 x Heroclip Medium tarvikesulkurengas.
  • Ei sovellu kiipeilykäyttöön.

Tekniset tiedot

Kantokyky 27 kg
Mitat 76 x 95 mm (suljettuna)
76 x 184 mm (avattuna)
Paino 57 g
Materiaali Lentokonealumiini anodisoidulla pinnalla, komposiitti, teräs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HEROCLIP Tarvikesulkurengas Medium, Stealth Black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *