Ale!

HCMSG100 Urheiluhieronta Ja Lihashuolto vasara

89,90  (sis. alv.)

Nedis-urheiluhieronta laite on ihanteellinen lihasten lämmittelyyn ennen treenaamista tai kivun ja jännityksen vähentämiseen kehossa treenin jälkeen. Hierontapistooli stimuloi verenkiertoa ja nopeuttaa lihasten palautumista. Laite soveltuu myös yleiseen rentoutumiseen ja kehon ja mielen stressin vähentämiseen.

Kuvaus

Hierontapistoolissa on tehokas hiiliharjaton moottori, jossa on suuri vääntömomentti ja kuusi eri nopeutta, joten se sopii sekä herkille että vähemmän herkille kehon alueille. Mukana toimitetaan 4 vaihdettavaa hierontapäätä, joiden avulla voi hieroa vartalon eri osia ja lihasryhmiä.

Hierontapistooli on hiljainen, ja siinä on tehokas ladattava litiumakku. Älykkään turvasuojauksen ansiosta pistooli sammuu automaattisesti 10 minuutin käytön jälkeen.

Ominaisuudet

• Vähentää stressiä, kipua ja lihasjännitystä • Stimuloi verenkiertoa • 6 eri nopeutta ja jopa 3 000 kierrosta minuutissa • Älykäs turvasuojaus sammuttaa laitteen 10 minuutin käytön jälkeen • Mukana toimitetaan 4 vaihdettavaa lisäosaa – Spiraalipää nivelten, syvien kudosten ja kipupisteiden hierontaan – Kaksihaarapää selkärangan ja niskan hierontaan – Pisarapää, käytetään pääasiassa suurten lihasryhmien hierontaan Litteä pää, sopii kaikille kehon osille.

Tuotteen tekniset tiedot

Väri Harmaa
Musta
Materiaali ABS-Muovi
Ladattava Kyllä
Virtalähteen tyyppi Paristokäyttöinen
Tulojännite 220 – 240 V AC 50/60 Hz
Paristot sisältyvät Kyllä
Vaatii paristot (sisältyvät) Sisäänrakennettu Litium-Ioni
Ajastin Ei
Latausaika 3 h
Lähtöjännite 7.4 V
Asetusten määrä 6 hierontatilaa
Kierrosluku 3000 rpm
Melutaso 35 dB
Teho 7.4 W
Tarvikkeet 4 Vaihdettavaa Lisälaitetta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HCMSG100 Urheiluhieronta Ja Lihashuolto vasara”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *