Ale!

FitGo FW20 Smart Soft älykello verenpaineenmittauksella

145,90  (sis. alv.)

FitGo FW20 Smart älykello on tyylikäs, kevyt ja erittäin monipuolinen terveydestään välittävän henkilön apuri. Suositun  applikaation (yli miljoonaa latausta) ansiosta laitteessa on mm. verenpaineen mittaus, sykkeenmittaus, aktiivisuuden seuranta, askelmittari, kello, pitkä akunkesto, mobiili notifikaatiot, unenseuranta sekä langaton synkronointi matkapuhelimeen.

Kuvaus

Tämä älykäs ranneke käyttää FitGon omaa kehonmittaus huipputeknologiaa, joka mittaa verenpaineen ja sykkeen ranteesta. Teknologian avulla saat paljon hyötyjä irti laitteestasi ilman epämukavaa sykevyötä tai erillistä verenpainemittariaSuper kirkkaalta OLED näytöltä voit seurata treenin ja päivän aikana kulutettuja kaloreita. Voit seurata reaaliaikaista sykettäsi, jotta treenaat varmasti oikealla intensiteetillä. Voit seurata kuntosi kehittymistä tarkastelemalla leposykettäsi sekä päivittäistä sykettäsi. IP67 roiskesuojauksen avulla laitetta voi käyttää kovemmissakin olosuhteissa.

Laite tallentaa reaaliaikaista tietoa askelista, kuljetusta matkasta, sykkeestä, aktiivisista minuuteista, poltetuista kaloreista ja monesta muusta aktiivisuuden osatekijästä, jotta pysyt ajantasalla aktiivisuudestasi ja sen kehityksestä. Laitteessa on edistyneet älytoiminnot, joiden avulla saat mm. tekstiviesti ja puheluilmoitukset suoraan rannekkeeseen. Laite ei myöskään ainoastaan seuraa aktiivisuuttasi päivällä vaan seuraa myös untasi yöllä. FitGo on liikkuvan ja terveydestään välittävän Suomalaisen ehdoton hankinta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FitGo FW20 Smart Soft älykello verenpaineenmittauksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *