FireSteel Combo wood Pin-pack Scout tulus jalopuu+TinderDust

15,95  (sis. alv.)

Yhdistelmäpakkaus, valmis ratkaisu jolla sytytät tulen helposti vaikeissakin sääoloissa: Aito alkuperäinen Original FireSteel® Scout tulus ja TinderDust tervashakerasia.

Original Fire Steel® tulustikku sytyttää nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin muutamalla raapaisulla. Toimii hyvin myös märkänä ja korkeassa ilmanalassa.
Alkuperäistuote joka on laajalti käytössä puolustusvoimienkin käytössä pitkin maailmaa. Tuottaa ympäristöystävällisesti n. 3000°C kirkkaista kipinöitä, jotka toimii tarvittaessa myös hätäsignaalina. Kesto n. 3000 sytytyskertaa. Ainutlaatuinen Light My Firen kehittämä raapaisulevy jolla kipinöiden tuottaminen on tehokasta. Pituus 8cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 101944 Osasto:

Kuvaus

TinderDust on luonnomukaisin menetelmin tuotettua tervashaketta jota käyttivät Maya-intiaanit sysyttämiseen jo vuosituhansia sitten. 80% pihkapitoisuus, loistava lämpöarvo ja pitkä paloaika. Pieni hyppysellinen grilliin, takkaan, saunan pesään tai nuotioon riittää.

Toim. retail-pahvipakkauksessa, helppo logomerkata yrityslahjatarpeisiin, ei postitusrajoituksia. Made in Sweden. Fire Steel® on International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FireSteel Combo wood Pin-pack Scout tulus jalopuu+TinderDust”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *