FireSteel 2.0 Combo red Scout tulus + TinderDust

16,95  (sis. alv.)

Yhdistelmäpakkaus, valmis ratkaisu jolla tulen sytyttäminen onnistuu helposti vaikeissakin sääoloissa: Aito alkuperäinen Original FireSteel® 2.0 Scout tulus ja TinderDust tervashakerasia.

FireSteel® 2.0 Scout tulus sytyttää tulen muutamalla raapaisulla. Tuottaa n. 3000°C kirkkaista kipinöitä, ja toimii tarvittaessa myös hätäsignaalina. Kesto n. 3000 sytytyskertaa. Ainutlaatuinen Light My Firen kehittämä raapaisulevy jolla kipinöiden tuottaminen on tehokasta. Toimii hyvin myös märkänä ja korkeassa ilmanalassa. Pituus 8cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 104068 Osasto:

Kuvaus

TinderDust on luonnonmukaisin menetelmin tuotettua tervashaketta jota käyttivät Maya-intiaanit sytyttämiseen jo vuosituhansia sitten. 80% pihkapitoisuus, loistava lämpöarvo ja pitkä paloaika. Pieni hyppysellinen grilliin, takkaan, saunan pesään tai nuotioon riittää.

Toim. retail-pahvipakkauksessa, helppo logomerkata yrityslahjatarpeisiin, ei postitusrajoituksia. Made in Sweden. Fire Steel® on International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FireSteel 2.0 Combo red Scout tulus + TinderDust”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *