FireSteel 2.0 Combo Cocoshell Scout tulus+TinderDust

17,95  (sis. alv.)

Yhdistelmäpakkaus, valmis ratkaisu jolla tulen sytyttäminen onnistuu helposti vaikeissakin sääoloissa: Aito alkuperäinen Original FireSteel® 2.0 Scout CocoShell tulus ja TinderDust tervashakerasia.

FireSteel® 2.0 Scout tulus sytyttää tulen muutamalla raapaisulla. Tuottaa 2980°C kirkkaista kipinöitä, ja toimii tarvittaessa myös hätäsignaalina. Kesto n. 3000 sytytyskertaa. Ainutlaatuinen Light My Firen kehittämä raapaisulevy jolla kipinöiden tuottaminen on tehokasta. Toimii hyvin myös märkänä ja korkeassa ilmanalassa. Pituus 8cm. CocoShell kahvamateriaali on uudenlaista 30% kookoskuorta sisältävää ekologista yhdistelmämateriaalia, joka tarjoaa erinomaisen otteen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 104067 Osasto:

Kuvaus

TinderDust on luonnonmukaisin menetelmin tuotettua tervashaketta jota käyttivät Maya-intiaanit sytyttämiseen jo vuosituhansia sitten. 80% pihkapitoisuus, loistava lämpöarvo ja pitkä paloaika. Pieni hyppysellinen grilliin, takkaan, saunan pesään tai nuotioon riittää.

Toim. retail-pahvipakkauksessa, helppo logomerkata yrityslahjatarpeisiin, ei postitusrajoituksia. Made in Sweden. Fire Steel® on International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FireSteel 2.0 Combo Cocoshell Scout tulus+TinderDust”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *