Ale!

Fenix UC30 2017 USB-ladattava taskulamppu

Alkuperäinen hinta oli: 69,00 €.Nykyinen hinta on: 58,00 €. (sis. alv.)

Fenix UC30 2017 USB-ladattava taskulamppu

Euroopan suosituimman UC30 taskulampun uusin versio on nyt entistäkin parempi. Kasvanut valovoima max. 1000 lm, entistäkin pidempi kantomatka max. 253 m sekä uusi teräksinen käyttökytkin virranilmaisinvalolla nostaa UC30 2017 taskulampun täysin omaan luokkaansa.

Fenix UC30 2017 on pienikokoinen, huipputehokas 1000 lumenin maksimivalovirran tuottava mikro-USB ladattava taskulamppu. Valaisimessa on viisi kirkkaustilaa ja strobo-vilkku. Valaisin sopii helposti kannettavaa ja tehokasta ladattavaa käsivalaisinta estivälle vaativaan työ- ja harrastekäyttöön.

Käyttäjien kommentteja:
”Huippu lamppu ei tarvi pelleillä pattereiden kanssa kun tämän hankkii uskomattoman tehokas tämän kokoiseksi taskulampuksi suosittelen hankkimaan tämän muita lamppuja tuskin tulet tarvitsemaan tämän jälkeen”. Palautteen lähettäjä: Tolis

”Mahtava vaaloteho noin pienessä lampussa. Helppo ladattavuus, koska laitteessa mini-USB ja sopivia latureita löytyy.” Palautteen lähetti: Heikki Puolakka

”Ostin ja totesin että kannatti” Palautteen lähetti: Keke

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6164 Osasto:

Kuvaus

UC30 2017 virtalähteenä toimii tehokas Fenixin 18650 Li-ion ladattava akku (sisältyy) ja sitä voidaan käyttää myös erinomaisesti kylmää kestävillä CR123A paristoilla. Ladattavat Li-ion akut on helppo ladata suoraan valaisimen mikro-USB portista eikä erillistä laturia tarvita. Lamppu on helppo ja nopea käyttää vain yhdestä teräksisestä painonappikytkimestä. Kytkimessä on älykäs latauksen etenemisestä ja jäljelläolevan virran määrästä kertova LED-merkkivalo (vihreä, punainen). Latauksen ehtyessä, kytkimen LED-merkkivalo vilkkuu punaisena (virtaa jäljellä < 25%) ilmoittaen käyttäjälle lataustarpeesta ja valaisin siirtyy automaattisesti alhaisempaan kirkkaustilaan. Vaihdettavalla USB-latausportin suojarenkaalla voit merkata valaisimen erottumaan muista (värit: fluorisoiva vihreä, purppura, musta).

Valaisimen nelinkertainen suojausmekanismi suojaa tehokkaasti valaisinta, virtalähdettä latauksen ja käytön aikana varmistaen luotettavan, turvallisen ja pitkäikäisen käytön. UC30 2017 on suunniteltu vaativalle harrastajalle ja ammattikäyttöön sillä se on eräs harvoista USB-ladattavista käsivalaisimista joka on täyspöly- ja vesitiivis IPX-68 luokituksen mukaisesti.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP68 täyspöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. UC30 2017 taskulampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

Vakiovoimakkuusvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Mikro-USB lataus, lataus tyhjästä täyteen 3,5 h
Voidaan käyttää useilla eri virtalähteillä kuten ladattava 18650 Li-ion akku (sisältyy) tai CR123A paristot
Lataustarpeesta ja latauksen etenemisestä selkeästi kertova LED-merkkivalo (vihreä, punainen)
Ylikuumenemisen estävä suojapiiri – estää valaisimen pintalämpötilan nousun liian korkeaksi
Valaisimen vierimisen estävä muotoilu
Pitävä runkokuviointi
Optimaalinen teho- ja painosuhde, paino vain 77 g! (ilman paristoja)
Käänteisen paristopolarisaation suojas – estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
Teräksinen käyttökytkin – nopea ja helppo käyttää
Käyttökytkimen lukitustoiminto – estää valaisimen tahattoman päällekytkeytymisen esim. kuljetuksen aikana
USB-latausportin suojarentas (3 väriä: fluorisoiva vihreä, purppura, musta)
Viimeisen kirkkaustilan muistitoiminto
Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
Pakkaukseen sisältyy: 1 x UC30 2017 taskulamppu, 1 x mikro USB-latausjohto, 1x vyökotelo, 1 x rannehihna, 1 x vaihdettava O-rengastiiviste, 2 x USB-portin suojarengasta, 1 x Fenix ARB-L18-2600 18650 ladattava akkuparisto

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix UC30 2017 USB-ladattava taskulamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *