Ale!

Fenix TK75 Premium POWER valaisinpaketti

Alkuperäinen hinta oli: 395,70 €.Nykyinen hinta on: 289,90 €. (sis. alv.)

Fenix TK75 (2015) Premium POWER valaisinpaketti

Fenixin alkuperäinen TK75 (2015) Premium XM-L2 valaisinpaketti on 100% täyttä Fenix laatua. Pakkauksen sisältämät alkuperäiset ja laadukkaat Fenixin korkeakapasiteettiset Li-ion akkuparistot ja latauslaite toimivat 100% yhteen valaisimesi kanssa.

UUDESSA päivitetyssä Fenix TK75:ssa yhdistyvät huikea 4000 lumenin max. valovoima ja erittäin pitkä jopa yli 11 päivää kestävä käyttöaika täydelliseksi kokonaisuudeksi. Entistä yksinkertaisempi käyttää – vain kaksi painonappia josta voidaan helposti säätää valaisimen neljää eri kirkkaustila-asetusta ja kahta vilkkutoimintoa. Uusi näppäinlukko-toiminto estää tahattoman päällekytkennän ja valaisin voidaan turvallisesti estäen sen vahingossa tapahtuva päällekytkentä esim. repussa kuljetettaessa. Uuden Tripod-kiinnityksen ansiosta TK75 soveltuu erinomaisesti käytettäväksi valokuvauksen apuvalona hämärässä tai yöllä.

Fenixin patentoidun heijastinkartio-optiikan ansiosta valaisin saavuttaa pitkän 650 metriä kantavan ja leveän jopa 80° valokeilan joka parantaa valaisimen käytettävyyttä etenkin etsinnässä. Valaisimen käsiteltävyys on erinomainen sillä se on ainoastaan 18,5 cm pitkä ja sitä voidaan kuljettaa vaivattomasti mukana.

Kova-karkaistu ja kestävä lasilinssi kestää kulumista. Tämä valaisin on suunniteltu vaativaan käyttöön. Teräksinen valaisinosan suojarengas suojaa valaisinta iskuilta ja kolhuilta. Valaisin on täysin uppovesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti. TK75 (2015) toimii tehokkailla 18650 Li-ion akuilla. Valaisinta on mahdollista käyttää myös hätätilanteessa vain kahdella akulla. Fenix TK75 (2015) on suunniteltu etsintä- ja hakutehtäviin, valokuvaukseen pimeässä jne..

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6050 Osasto:

Kuvaus

Ominaisuudet

Tasakirkkausvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Ultrakirkas 4000 lumenin maksimikirkkaus, pikatoiminen turbotila ja strobe vilkkutila
Erittäin kompaktirakenne
Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto – ilmoittaa pariston virran loppumisesta
Käänteisen paristopolarisaation suojaus
Helppokäyttöiset Sidewinder-sivukytkimet
Lukkotoiminto – estää tahattoman päällekytkeytymisen esim. repussa yms.
Tripod-kiinnitys
Vierimisen estävä muotoilu
Optinen AR-kovapinnoitettu lasilinssi
Sisätyvät tarvikkeet: olkahihnan x 1, rannehihna x 1, O-rengastiivisteet x 2, käyttöohje, takuukortti

TK75 Powerpaketti sisältää valaisimen lisäksi 4 kpl Fenix ARB-L2S 3400 mAh Li-ion akkua, 1 kpl Fenix ARC-C2 LED 18650 latauslaite

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix TK75 Premium POWER valaisinpaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *