Ale!

Fenix TK35UE 2018 Taskulamppu

Alkuperäinen hinta oli: 149,90 €.Nykyinen hinta on: 132,90 €. (sis. alv.)

Fenix TK35 Ultimate Edition (2018) XHP70 taskulamppu
Kokonaan uudistunut TK35 Ultimate Edition 2018 on kaikkien aikojen tehokkain taskukokoinen lamppu. Uusi, mullistava ultratehokas Cree XHP70 HI LED tuottaa uskomattoman 3200 lumenin valovoiman! TK35UE 2018 -mallissa on uusin Fenixin viidennen sukupolven ohjauselektroniikka joka kykenee tuottamaan jatkuvan pitkäkestoisen valovoiman kaikilla käyttötiloilla max. 3200 lm. Kasvanut 300 lumenin kantomatka yhdistettynä max 3200 lumenin valotehoon tuottavat laajan ja tasaisesti valaisevan valokuvion. Lamppu kykenee valaisemaan tehokkaasti laajoja rakennus- ja maastoalueita.

TK35UE:ssa on eräs kaikkien aikojen tehokkain ja suorituskykyisin CREE XHP70 HI neutraalivalkoinen LED. Neutraalivakoinen valonväri kantaa muita samantehoisia lamppuja pidemmälle ja sen valonkeila erottelee kohteet muita valaisimia tarkemmin. Neutraalivalkoinen valo kykenee myös läpäisemään hankalimpien sääolosuhteiden kuten sumun, usvan ja veden aiheuttamat näkyvyyshaitat paremmin kuin tavanomaiset lamput.

TK35UE taskulampussa on kolme käytännöllistä käyttötilaa: taktinen, yleiskäyttötila ja lukitus. Älykkäiden käyttötilojen ansiosta lamppu muuntuu täydellisesti kuhunkin valittuun käyttötilaan sopivaksi. Esimerkiksi taktinen käyttötila aktivoi taktisen hetkellisen käytön tilan ja tehokkaat Turbo ja Strobo-häikäisyvalotilan. Eri käyttötilojen ansiosta TK35UE 2018 toiminnot ja kirkkaustilat ovatkin nopeasti ja helposti käytettävissä. TK35UE:n käyttäminen on ennennäkemättömän helppoa ja nopeaa – kiitos uuden innovatiivisen rotaatiovalintakytkimen. Uusi rotaatiovalintakytkin vaihtaa nopeasti eri toimintatilojen välillä (taktinen, yleiskäyttö, näppäinlukko kuljetuksen aikana).

Tuotetunnus (SKU): 7054 Osasto:

Kuvaus

TK35UE:ssa on kuusi kirkkaustilaa, vilkku- ja SOS-signaalitila, hetkellisen taktisen käytön mahdollistava ja näppäinlukkotoiminto. Muista valaisimista poiketen, TK35UE:ssa on täysin tasainen runkomuotoilu. Tämä mahdollistaa tukevimman ja varmimman otteen myös kaikken hankalimmissa käyttöolosuhteissa esim. märät käsineet kädessä.

TK35UE käyttää virtalähteenä tehokkaita Fenix ARB-L18 18650 3,7V Li-ion akkuja. TK35UE ladataan innovatiivisella mikroprosessoriohjatulla mikro USB-portilla varustetusta paristokotelosta. TK35UE näyttää latauksen etenemisen ja jäljelläolevan paristovarauksen selkeällä LED-merkkivalolla.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP68 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. TK35UE taskulampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet
Tasakirkkausvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Markkinoiden valovoimaisin neljäytiminen Cree XHP70 HI LED – eniten valovoimaa
Innovatiivinen kiertovalintakytkin kolmen eri käyttötilan valintaan: taktinen, yleiskäyttö, näppäinlukko
Mikroprosessoriohjattu mikro-USB latauksella varustettu paristokotelo
Välitön OFF/näppäinlukkotoiminto estää tahattoman päällekytkeytumisen esim. kuljetuksen aikana
Pikastrobo häikäisytoiminto – nopeaan hätätilakäyttöön esim. poliisi, vartiointi ja muussa viranomaiskäytössä
Lataustilan ja jäljellä olevan virran ilmaisin toiminto LED-merkkivalolla
Käänteisen polarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
Kuvioitu runko – pitävävä myös kosteissa ja likaisissa olosuhteissa
Valmistettu kestävästä ja hapettumista estävästä alumiinista
Tyypin III kova-anodisoitu alumiininen runko – suojaa valaisinta tehokkaasti kulumiselta
Optinen AR-kovapinnoitettu heijastamaton lasilinssi
Vierimisen estävä Anti-roll muotoilu
Pakkaus sisältää: 1 x TK35 Ultimate Edition 2018 taskulampun, 1 x vaihdettava O-rengastiiviste, 1 x rannehihna, 1 x vyökotelo, 1 x Mikro USB-latausjohto, 1 x käyttöohje ja takuukortti (huomio: paristot hankittava erikseen)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix TK35UE 2018 Taskulamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *