Fenix RC09 magneettiladattava minilamppu

69,00  (sis. alv.)

Fenix RC09 magneettiladattava minilamppu

Fenix RC09 on markkinoiden tehokkain minikokoinen taskulamppu. Vaikka RC09 on erittäin pieni, on siihen pystytty yhdistämään kaikki samat ominaisuudet kuin luokkaa suuremmissa taskulampuissa. Ennennäkemätön jopa 550 lumenin maksimiteho yhdistettynä todella kompaktiin kokoon (pituus vain 7,2 cm) tekee tästä valaisimesta markkinoiden parhaimman lampun koko/tehosuhteeltaan. RC09:ssä nähdään ensimmäistä kertaa heijastinkartio jolla lamppu yltää samaan valon kantomatkaan kuin luokkaan suuremmat valaisimet, kantomatkan ollessa jopa 115 m! Suorituskyvyn täydentää erittäin tehokas 3,7 voltin Li-ion akku joka takaa luokkansa pisimmät käyttöajat ja kirkkaimman valotehon.

RC09 esittelee ensimmäistä kertaa uusi magneettilataustekniikka. Voimakas magneettikiinnitys mahdollistaa valaisimen latauksen myös ajoneuvossa. Valaisimen innovatiivinen latauskaapeli näyttää selkeästi LED-valoin latauksen tilan. Kaapelilla voidaan ladata myös kaikki micro-USB latauksella ladattavat laitteet kuten puhelimet, tablet laitteet jne..

Tuotetunnus (SKU): 6058 Osasto:

Kuvaus

ENEMMÄN KUIN PELKKÄ TASKULAMPPU
RC09 yllättää myös monipuolisella käytettävyydellään. Lampussa on kätevä magneettikiinnitys jolla se voidaan ripustaa helposti roikkumaan tarjoten tehokkaan yleisvalaistuksen esim. teltassa, työpisteellä jne, Lisäksi sen käännettävä kiinnitysklipi mahdollistaa lampun kätevän käytön myös lippalakissa, kypärässä, vyötäröllä jne. Valaisimen suunnitelussa on panostettu sen yksinkertaiseen ja toimivaan käyttöön, kestävät ja lukittavat käyttökytkimet varmistavat lampun luotettavan käytön.

RC09 magneettiladattava minilamppu on tämänhetken tehokkain ja käytännöllisin lamppu harrastajalle ja vaativaan ammattikäyttöön.

Ominaisuudet

Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Magneettilataus, sisältää 1 x 16430 3,7 V Li-ion akku
Innovatiivinen magneettilatausjohto LED-merkkivalolla jossa lisäksi micro-USB liittin
Käännettävä kiinnitysklipsi – mahdollistaa valaimen käytön esim. lippalakissa, kypärässä jne.
Kestävä ja helppokäyttöinen teräksinen käyttökytkin lukitustoiminnolla
Valaisimen takaosassa magneetti – voidaan kiinnittää metallipintoihin
Älykäs ylikuumenemisen estävä suojapiiri
Lampun lataustarpeesta ilmoittava toiminto
Käänteisen paristopolarisaation suojaus estää lampun vahingoittumisen jos paristot asennetaan väärin päin
Valmistettu kestävästä tyypin III kova-anodisoidusta lentokonealumiinista
Ultrakirkas, kovakarkaistu heijastamaton lasilinssi
Pakkaukseen sisältyy: RC09 magneettiladattava minilamppu x 1, Fenix 3,7V/700 mAh ladattava Li-ion akku x 1, Innovatiivinen magneettilatauskaapeli jossa mikro-USB latauspistoke, käännettävä kiinnityklipsi x 1, kiinnityshihna x 1, vyökotelo x 1, O-rengastiiviste, käyttöohje, takuukortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix RC09 magneettiladattava minilamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *