Ale!

Fenix RC05 magneettiladattava Taskulamppu

Alkuperäinen hinta oli: 59,90 €.Nykyinen hinta on: 55,90 €. (sis. alv.)

Fenix RC05 magneettiladattava AA-kokoluokan taskulamppu

Fenixin RC05 on eräs markkinoiden suorituskykyisimmistä 1 x AA-sormiparistokokoluokan minilampuista! RC05:ssä on luotettava ja nopea magneettilataus jolla voit ladata lampun ilman erillisiä telakoita suoraan valaisimen rikkoutumattomasta magneettiliitännästä! RC05 on teholtaan luokkansa ykkönen sillä se kykenee tuottamaan uskomattoman jopa 300 lumenin maksimikirkkauden! Lampun uskomaton kirkkaus saavutetaan tehokkaalla Fenixin 14500 Li-ion ladattavalla akulla (sisältyy). Tehokkaan virtalähteensä ansiosta valaisimen käyttöajat ovat luokkansa parhaimmat jopa 40 tuntia! Älykkään virranhallintapiirinsä ansiosta lamppua voidaan käyttää myös tavallisilla AA-sormiparistoilla!

Fenix RC05 ladataan mukana toimitettavalla luotettavalla magneettilatausjohdolla ilman erillisiä telakoita yms., Kätevänä ominaisuutena magneettilatausjohdossa on sen mikro-USB liitin jolla voit myös ladata minkä tahansa mikro-USB ladattavan laitteen esim. matkapuhelimet jne.

Tuotetunnus (SKU): 6082 Osasto:

Kuvaus

Lampun käyttö on helppoa sillä siinä on vain yksi toimintokytkin jolla valaisimen kaikki neljä kirkkaustilaa ovat helposti käytettävissä. Lampun käyttömukavuutta lisää sen molempiin suuntiin kääntyvä klipsikiinnitys jolla voit kiinnittää lampun esim. lippalakkiin käteväksi otsavaloksi! Lampun päädyssä on myös kätevä magneettikiinnitys jonka avulla lamppu toimii kätevänä kattovalona.

RC05 on kokonsa puolesta uskomattoman kätevä käyttää. Se on vain 94 mm pitkä ja painaa ainoastaan 36,8 grammaa. Sormiparistokokonsa ansiosta, lamppu sopii täydellisesti mm. asennus- ja työkaluliiveihin yms., Lampun ehdottoman luotettavuuden takaa sen vesitiiviys (IPX-8, uppovesitiiviys 2 m saakka), teräksinen painonappikytkin, kovakarkaistu lasilinssi ja täysalumiininen runkorakenne.

Fenix RC05 on poikkeuksellisen suorituskykyinen vain yhden AA-sormiparistokokoluokan taskulamppu. Soveltuu harrastus, työ- ja ammattikäyttöön.

Ominaisuudet:

Tasakirkkausvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Älykkään virranhallintapiirin ansiosta valaisinta voidaan käyttää tehokkaan Fenix 14500 Li-ion akun lisäksi tavallisilla AA-sormiparistoilla
Nopea ja luotettava magneettilataus ilman erillistä telakkaa
Magneettilatausjohdossa lisäksi mikro-USB liitin jolla voidaan ladata kaikki muut mikro-USB ladattavat laitteet esim. matkapuhelimet jne.
Yksi, nopea ja helppotoiminen teräksinen käyttökytkin
Käyttökytkimen lukkotoiminto jolla voidaan estää lampun tahaton päällekytkeytyminen esim. kuljetuksen aikana
Älykäs ylikuumenemissuojaus estää valaisimen pintalämpötilan nousun jonka ansiosta valaisinta voidaan käyttää pitkiä aikoja maksimi kirkkaudella ilman valotehon tai paristovirran laskua
Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto – muistuttaa käyttäjää paristojen lataus-/vaihtotarpeesta jännitteen ollessa alhainen
Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
Vierimisen estävä ja otteen pitävä runkomuotoilu
Tyypin III kova-anodisoitu naarmuuntumista estävä alumiininen runko
Optinen AR-kovapinnoitettu lasilinssi jossa heijastuksen estävä pinta’
Sisältää: RC05 magneettiladattava taskulamppu x 1 kpl, Fenix 3,6V/800mAh 14500 Li-ion ladattava akku x 1 kpl, magneettilatauskaapeli jossa mikro-USB latausliitin x 1 kpl, teräksinen kaksisuuntainen kiinnitysklipsi x 1, rannehihna x 1 kpl, avainrengas x 1 kpl, vara O-rengastiiviste x 1 kpl, käyttöohje x 1 kpl, takuutodistus x 1 kpl.

Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 300 lm (max)
Käyttöaika 40 h (max)
Kantomatka 90 m (max)
Valovoima 2000 cd (max)
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IPX-8 (upposyvyys 2 m)
Tehoalueet / käyttöaika
Turbo* Teho Keski
300 lm 150 lm 50 lm
55 min 2 h 6 h
90 m 60 m 37 m
2000 cd 990 cd 340 cd
Matala Strobo
5 lm 300 lm
40 h /
11 m /
30 cd /

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix RC05 magneettiladattava Taskulamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *