Ale!

Fenix PD40R ladattava superlamppu

Alkuperäinen hinta oli: 159,00 €.Nykyinen hinta on: 149,90 €. (sis. alv.)

Fenix PD40R mikro-USB ladattava supertehokas taskulamppu

Fenix PD40R on luokkansa tehokkain ladattava taskulamppu. Tämä hämmästyttävän pieni taskulamppu on varustettu uudella markkinoiden tehokkaimmalla Cree XHP70 LEDillä joka tuottaa huikean max. 3000 lumenin valovirran kilpailevia malleja pidemmällä käyttöajalla.

PD40R on varustettu tehokkaalla 4500 mAh Li-ion ladattavalla akulla joka on helppo ladata valaisimen rungon vesitiiviillä mikro-USB latausportilla. Kaksitoimiset lukitavat käyttökytkimet ovat nopeita ja vaivattomia käyttää. Lampussa on myös jäljelläolevan käyttöajan ilmaisintoiminto joka näyttää selkeillä merkkivalolla lampun varaustilan.

PD40R lampun valtava teho on saatu mahdutettua hämmästyttävän pieneen kokoon. Lamppu on ainoastaan 13,85 cm pitkä ja se painaa vaivaiset 126 grammaa (*ilman akkua). Pienin kokonsa ansiosta PD40R sopii vaivatta taskuun, varusteisiin jne. mukana kannettavaksi tehovalaisimeksi.

Tuotetunnus (SKU): 5932 Osasto:

Kuvaus

PD40R tuottaa leveän ja kirkkaan koko kantomatkan valaisevan max. 200 metriä valaisevan valokuvion. Laajan valokuvion ansiosta PD40R soveltuu erinomaisesti suurien alueiden valaisuun. Fenix PD40R soveltuu erinomaisesti ulkoilu- ja retkikäyttöön, viranomais- ja vartijakäyttöön, teollisuus- ja kunnossapitokäyttöön.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP68 vesi- ja pölytiivis sekä iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. PD40R taskulampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

Tasakirkkausvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Mikro-USB lataus (vesitiivis)
Jäljelläolevan käyttöajan ilmaisin selkeällä merkkivalolla (vihreä = riittävä virta, punainen = alhainen virta, vilkkuva punainen = lamppu tulee ladata)
Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto muistuttaa lampun lataustarpeesta
Älykäs kaksinkertainen ylikuumenemisen estävä teknologia suojaa valaisinta ylikuumenemiselta (aika ja lämpötila)
Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
Älykäs viimeisen kirkkaustilan muistitoiminto
Ladattava Fenix 26650 Li-ion akkuparisto (sisältyy)
Tyypin III kova-anodisoitu naarmuuntumista estävä alumiininen runko
Sisältää: PD40R taskulamppu x 1 kpl, kantohihna x 1 kpl, ladattava Fenix ARB-L26-4500P akkuparisto x 1 kpl, vara O-rengastiiviste x 1 kpl, vyökotelo x 1 kpl, mikro-USB latausjohto x 1 kpl, käyttöohje x 1 kpl, takuutodistus x 1 kpl

Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 3000 lm (max)
Käyttöaika 20 h (max)
Kantomatka 200 m (max)
Valovoima 10000 cd (max)
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IP-68 (upposyvyys 2 m)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix PD40R ladattava superlamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *