Ale!

Fenix Otsalamppu HM60R, 1200 lm Uutuus!

85,90  (sis. alv.)

Älykkään tehokas otsalamppu joka osaa kirkastua nopeuden mukaan

UUSI Fenix HM60R otsalamppu ei ole ainoastaan tehokas vaan se on myös älykäs. Fenixin uusi patentoitu vauhdin mukaan säätyvä valaisutekniikka ( (Frequency Sensing Technology) tunnistaa käyttäjän askelnopeuden ja säätää valotehoa etenemisvauhdin mukaan.

Tuotetunnus (SKU): 18101 Osastot: ,

Kuvaus

HM60R tuottaa kirkkaan 1200 lumenin maksimivalovirran ja koko kantomatkan max. 116 metriin asti valaisevan valokeilan. Fenix HM60R lampussa on monivalaisujärjestelmä, jonka kolme eri valaisulähdettä antaa erinomaisen valaisun kaikkiin tarpeisiin. Uusi kaksoisvalokeilaa hyödyntävä kohdevalo valaisee nyt ensimmäistä kertaa koko kantomatkan läheltä aina max. 116 metrin asti! Erillinen lähivalokeila tarjoaa ultralaajan lähivalaisun joka valaisee tehokkaasti koko lähialueen. Lampun kaksi punavaloa säilyttää käyttäjänsä hämäränäkökyvyn pimeässä ja sitä voidaan käyttää myös huomio- ja hätävalona. Tämä lamppua ei tarvitse räplätä sillä  kaikki toimintoja käytetään helposti valaisimen päädyssä sijaitsevasta suurikokoisesta painonappikytkimestä käsin. Lampun käyttö onnistuu myös paksummatkin käsineet kädessä.  Fenix HM60R latautuu toimintavalmiiksi supernopeasti uudellasupernopeasti USB C-latausliittimellä. HM60R:ssä on luokkansa nopein 5 V 1.5 A USB-C -latausliitin joka lataa lampun  akun nopeasti täyteen.

Älykkäästi kirkkaampi

Olisiko upeaa jos otsalamppu osaisi nostaa kirkkautta kun liikut nopeasti ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään? UUSI älykäs HM60R osaa sillä siinä on askel tiheyttä mittaavat sensorit jotka säätävät lampun kirkkautta etenemisvauhtisi mukaan. Tämä uusi toiminto lisää turvallisuutta esim. alamäessä tai kun liikut juoksemalla ja tarvitset enemmän valoa nähdäksesi paremmin. Lampun älysensorit toimivat kohdevalotilassa kun kirkkausasetuksista on valittu keski- tai korkeakirkkaustila. Askeltiheyden kasvaessa 150 askelta/minuutissa aina 220 askeleeseen/minuutissa nousee valon kirkkaus 150 % (esimerkki: keskiteho 130 lm:sta  valoteho kasvaa 200 lm:iin ja tehotilassa 350 lm:ssa valoteho kasvaa aina 520 lm:iin asti mikäli askeltiheys on vähintään 220 askelta/minuutti).  Vastaavasti kun askelnopeuden laskiessa valotehoa lasketaan nopeuden mukaan lisäten valaisimen käyttöaikaa. Tällä tavalla voidaan saavuttaa aina paras kirkkauden ja käyttöajan yhdistelmä ilman käsin tapahtuvaa kirkkauden säätöä kesken käytön. Uusi älykkäästi parempi HM60R auttaa sinua keskittymään näkemiseen ilman turhaa räpeltämistä.

Maailman ensimmäinen DualDistance -otsalamppu

Uudessa HM60R:ssä on helppokäytöiset kohdevalo-, lähivalo-, ja punavalo toiminnot. Lampun kohdevalo tuottaa max. 1600 lumenin valovirran ja kantaa max. 116 metriä. Kohdevalossa hyödynnetään nyt ensimmäistä kertaa palkittua DualDistance-linssioptiikkaa! Uuden kaksoislinssioptiikan (DualDistance lens optics)  ansiosta kohdevalo kykenee valaisemaan tehokkaasti koko valon kantomatkan läheltä kauaksi samanaikaisesti! Tästä on erityistä hyötyä liikuttaessa nopealla vauhdilla jolloin on välttämätöntä nähdä kauas mutta myös lähelle jotta vältytään kompuroimiselta esim. kiviin tai puun juuriin. HM60R:n lähivalo on miellyttävän laaja ja siinä on erinomainen värejä ja yksityiskohtia toistava luonnonvalkoinen valo. Tänä lähivalo sopii erinomaisesti etenemiseen, alueiden valaisuun ja lähityöskentelyyn. HM60R:n kaksi punavaloa auttavat säilyttämään käyttäjänsä hämäränäkökyvyn. Tiesitkö, että retkikäytössä voit käyttää punaista valoa esim. teltta- tai yövalona sillä punainen valo ei houkuttele hyönteisiä valon ympärille.

Pitkä käyttöaika ja nopea lataus

HM60R otsalampussa on ladattava-akku joka tarjoaa vähintäänkin riittävän max. 54 tunnin yhtämittaisen käyttöajan (matala tehotila 30 lm / 54 tuntia). Virtalähteenä pakkauksessa toimitetaan Fenixin 18650 3,7 V 2600 mAh ladattava Li-ion akku. Lamppua voidaan käyttää tarvittaessa myös kahdella CR123A paristolla. Etenkin retkeilijän ja työkäyttäjän tärkeä valintakriteeri lampun nopeasta käyttökuntoon saamisesta täyttyy HM60R:n uudellan nopealla USB C-latauksella jolla lataa lampun vaivatta tyhjästä täyteen vain vajaassa kolmessa tunnissa! Näet akun lataustilan ja jäljelläolevan varauuksen käyttökytkimen LED-merkkivalosta.

Täydellinen kumppani vaativalle käyttäjälle

HM60R lamppu ei näytä ainoastaan hyvältä Premium-luokan otsalampulta vaan se on myös erittäin kestävä ja miellyttävä käyttää. Lamppu on valmistettu kestävästä kova-anodisoidusta lentokonealumiinista. Otsalamppua on myös helppo säätää haluttuun kulmaan sillä se kääntyy 180-astetta. Lampun kaikki toiminnot on helposti käytettävistä vain yhdestä suuresta painonappikytkimestä. Kuljetuksen ajaksi voit lukita painonappikytkimen näppäinlukolla. HM60R on täysin IP68 vesi- ja pölytiivis joten se ei hätkähdä edes vaativimpia käyttöolosuhteita.

Ei kalliita erikoisakkuja

HM60R toimii yhdellä yleisesti saatavissa olevalla 18650 Li-ion ladattavalla akkuparistolla tai kahdella CR123A paristolla. Lamppu toimitetaan laadukkaalla Fenix ARB-L18-2600 akkuparistolla.  Akku on turvallinen Li-ion ladattava-akku joka on suojattu myös ulkopuolisia iskuja ja kolhuja vastaan.

Tuotetiedot

 • Valovoimainen max. 1200 lumenin teho.
 • Kohdevalo: Luminus SST40 valkoinen LED, lähivalo: XP-G2 neutraali valkoinen LED, lähivalo: kaksi 2835 punaisen valon LEDiä.
 • Valaisua parantava DualDistance-optiikka kohdevalossa.
 • Kolmoisvalojärjestelmä mahdollistaa laajan tai pitkälle kantavan valokeilan sekä erillisen punavalon.
 • Supernopea USB tyypin C-lataus (5V 1.5A).
 • Sisälttää ladattavan 18650 Li-ion akun (Fenix ARB-L18-2600, 2600 mAh).
 • Voidaan käyttää myös CR123 Lithium-paristoilla 2 kpl (myydään erikseen).
 • Uusi AIR-otsapanta 30 % tavanomaista otsapantaa kevyempi ja pehmeämpi.
 • Jäljellä olevan akkukapasiteetin näyttötoiminto: vihreä valo: 100-85 %, vilkkuva vihreä valo: 85-50 %, punainen valo: 50-25 %, vilkkuva punainen: 25-1 %.
 • Kestävä ja kevyt lentokone alumiininen runko.
 • Nopeasti irrotettava uusi AIR-nauhasto jossa painetut heijastimet.
 • Voidaan liittää kaikkiin kypäriin erillisellä ALG-03 v2.0 kypäräkiinnikkeellä ilman otsanauhaston likaantumista ja rispaantumista.
 • Kovakarkaistu, PC linssi kohdevalossa, PC linssi lähi- ja punavalossa.
 • Väri: harmaa-/oranssipanta + heijastavat logo.
 • Pakkaus sisältää: HM60R otsalamppu, pää- ja otsapanta, Fenix ARB-L18-2600 ladattava akku, USB C-latausjohto, otsapannan solki, vaihdettava O-rengastiiviste, käyttöohje.

Pikakäyttöohje

1) Kierrä lampun paristokorkki auki ja poista valkoinen pyörä paperinen kuljetussuoja paristokotelon sisältä ja aseta akku takaisin +) napa edellä.

2) Kierrä lampun latauspään suojaus (USB-latausliittimen symboli) ja aseta USB-C latausjohto lamppuun ja lataa lamppu. Latausaika on noin 3 tuntia tyhjästä täyteen. Latauksen jälkeen poista latausjohto ja kierrä latauspään suojus jottei liittimeen pääse roskia tai vettä. Latausliittimen teho on 5V 1.5 A (huomioi latausvirta ja sopiva laturi).

3) Paina ja pidä käyttökytkintä pohjassa 0,5 sek. ajan käynnistääksesi lamppu (yleiskäyttötila/valkoinen kohdevaloI) tai tupla klikkaa kytkintä siirtyäksesi toimintotilaan (lähivalo/punainen valo).

4) Lampun päällä ollessa paina ja pidä käyttökytkintä pohjassa 1,2 sek. ajan siirtyäksesi eri toimintotilojen väillä (yleiskäyttötila tai toimintotila).

5) Tehotila säätyvät seuraavassa järjestyksessä: (Yleiskäyttötila/kohvalo: Matala > Keski > Korkea > Turbo), Toimintotila (lähivalo/punainen valo: Punainen > Keskiteho lähivalo > Korkea teho lähivalo > SOS pun.).

6) Voit tarkastaa akun varaustilan painamalla lyhyesti käyttökytkintä jolloin kytkimen LED-merkkivalo palaa kertoen akun varaustilan.

7) Voit sammuttaa lampun painamalla ja pitämällä käyttökytkintä pohjassa 0,5 sek. ajan.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, HM60R on IP68 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HM60R otsavalaisimella on viiden (5) vuoden (paristo 1 vuosi) Fenix laatutakuu.

Tekniset tiedot

Valoteho (max) 1200 lumenia
Käyttöaika (max) 54 h
Kantomatka (max) 116 metriä
Valovoima (max) 8667 kandela
Iskunkesto 2 metriä
Vesitiiviys IP68 (täysin pöly- ja vesitiivis)
Käyttötilat 8 kpl
Käyttötila turbo 1200 lm
2 h*
116 m
3400 cd
Käyttötila korkea 350 lm
8 h
60 m
913 cd
Käyttötila keski 150 lm
18 h
36 m
330 cd
Lähivalo: korkea 350 lm
8 h
33 m
268 cd
Lähivalo: keski 70 lm
24 h
15 m
55 cd
Punavalo jatkuva 5 lm
100 h
5 m
7 cd
Punavalo vilkku 5 lm SOS
200 h
5 m
7 cd
LED-tyyppi Luminus SST40 valkoinen LED, XP-G2 HE neutraali valkoinen LED ja kaksi 2835 punaisen valon LEDiä.
Mitat 85 x 45 x 45 mm
Paino 157 g (pariston ja otsapannan kanssa)
Virtalähde 1×18650 (sisältyy) / 2 x CR123 Lithium-paristo (ei sisälly)
Lataustapa USB-C
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE
Takuu 5-vuotta
Toimitussisältö HM60R otsalamppu, pää- ja otsapanta, Fenix ARB-L18-2600 mAh ladattava akku, USB C-latausjohto, otsapannan solki , vaihdettava O-rengastiiviste, käyttöohje.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix Otsalamppu HM60R, 1200 lm Uutuus!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *