Ale!

Fenix HP30R ladattava otsalamppu

139,90  (sis. alv.)

Fenix HP30R ladattava otsalamppu

Fenix HP30R on huipputehokas lähi- ja kohdevalolla varustettu ladattava otsalamppu erillisellä akkukotelolla. Rakenteensa ansiosta lamppu on kevyt ja erillinen akkukotelo voidaan sijoittaa taskuun, vyötärölle suojaan esim. pakkasen vaikutukselta. HP30R otsalampussa on tehokkaat yhdessä tai erikseen toimivat lähi- ja kaukovalot. Suurin yhteisteho on 1750 lumenia, max kantomatka 202 metriä ja pisin käyttöaika jopa 400 tuntia.

Tehokas USB-ladattava akkukotelo toimii myös varavirtalähteenä jolla voidaan helposti ladata mitä tahansa ulkopuolisia mikro-USB ladattavia laitteita esim. matkapuhelin, GPS-kompassi jne. Fenix HP30R on korvaamaton otsalamppu vaativaan harraste- ja ammattikäyttöön kuten pitkille erä- ja maastoretkille, työkäyttöön, etsintään ja pelastukseen.

Tuotetunnus (SKU): 6152 Osasto:

Kuvaus

HUIPPUTASON TEHO JA PISIN KÄYTTÖAIKA
HP30R:ssa voidaan valita käytetäänkö lampun tehokkaita lähi- ja kohdevaloja yhdessä tai erikseen max. valovoimalla 1750 lumenia. Lampun etuosan kaksi pienempää neutraalivalkoista lediä valaisevat koko lähiympäristön tehokkaasti neljälle eri voimakkuusasetuksella max 750 lumenia. Lähialueledit toimivat myös turvallisena etenemisvalona erityisesti vaikeakulkuisessa maastossa. Lampun keskiosan suuri kohdevaloled on optimoitu valaisemaan tehokkaasti kaukana olevia kohteita mahdollistaen lampun käytön haku- ja etsintävalona max 1000 lumenin ja 202 metrin kantomatkalla. Kohdevalossa on neljä eri kirkkaustilaa.

Erilliset kytkimet helpottavat lähi- ja kohdevalojen käyttöä myös hansikkaat kädessä. Tehokas jäähdytys ja suuritehoinen virtalähde mahdollistavat pitkän yhtämittaisen käytön max 400 tuntiin saakka. USB-ladattava akkukotelossa on LED-merkkivalot jolla jäljelläolevan virran määrä on nopea tarkastaa.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IPX-66 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HP30R otsalampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Erilliset lähi- ja kohdevalot max. 1750 lumenia
Vapaasti valittavat lähi- ja kohdevalot joita voidaan käyttää yhdessä
Vyölle, reppuun yms., sijoitettava akkukotelo tekee otsalampusta kevyen käyttää ja mahdollistaa lampun käytön erityisen kylmissä olosuhteissa
Akkukotelo toimii varavirtalähteenä jolla voidaan ladata mikä tahansa ulkopuolinen mikro-USB ladattava laite esim. matkapuhelin, GPS-paikannin jne.
Akkukotelon 18650 Li-ion akut ovat vaihdettavat
LED-merkkivalot jäljelläolevan jännitteen tarkastamiseen
60-asteen lamppuosan säätö haluttuun valaisukulmaan
Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
Kestävä ja kevyt painevalettu alumiinikuori
Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
Värit: musta, hopea
Pakkaukseen sisältyy: 1 x HP30R ladattava otsalamppu, 1 x kaapelipidin, 1 x päälakipanta (irroitettava), 1 x vaihdettava O-rengastiiviste, 1 x vyöklipsikotelo, 1 x USB-latauskaapeli, 2 x kaapeliliittimet, 2 x Fenix 3,6 V 2600 mAh Li-ion ladattava akku

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HP30R ladattava otsalamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *