Ale!

Fenix HP30 Premium Otsalamppu paketti Tarjous!

Alkuperäinen hinta oli: 168,40 €.Nykyinen hinta on: 118,00 €. (sis. alv.)

SUPER TARJOUS!

HP30 Premium osavalaisinpaketissa on kaikki mitä vaaditaan otsalampun tehokkaaseen käyttöön. Pakkaus sisältää 2 x Fenixin laadukasta 18650 Li-ion akkua sekä laadukkaa Fenix 18650 Li-ion latauslaitteen.

Huipputehokas Fenix HP30 on innovatiivinen ja ominaisuuksiltaan ennennäkemätön uutuusotsavalaisin. Valaisimen erityisellä Burst-tehotilalla saavutetaan jopa 900 lumenin todellinen (ANSI/NEMA FL1) valovirta ja ennennäkemätön peräti 233 metrin valonkantomatka joka on harvinainen otsavalaisimissa.

Valaisimen muihin kirkkaustilojen käytettävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sillä esimerkiksi peräti 500 lumenin Teho-tilassa käyttöaikaa on peräti 3,5 yhtämittaista tuntia tehden HP30stä yhden tämänhetken käyttökelpoisimmista suurteho-otsavalaisimista markkinoilla. Valaisimen akku-/paristokotelon erillinen USB-portista voidaan syöttää käyttökelpoista varavirtaa esim. matkapuhelimen, GPS-navikointilaitteen tms. lataamiseksi. Ominaisuus jossa HP30 paristo-/akkukotelo toimiin ns. PowerPack-tai hätävirta ominaisuudella on erityisen tärkeää pitkillä vaelluksilla tai hätätilanteessa jossa esimerkiksi kannettavasta GPS-navikointilaitteesta loppuu virta tai mikäli matkapuhelin tulee ladata esim. hätätilanteessa.

Paristo-/akkukotelo on erillinen ja se on pitkällä kestävällä kaapelilla helppo sijoittaa takin alle suojaan esim. pakkaselta. Itse valaisinosa on huippukevyt ja mukavakäyttöisten otsa-ja päälakipantojen ansiosta miellyttävä käyttää jopa päiviä kestävillä käyttökerroilla. HP30ssä on Fenixin uusi laadukas jatkuvaa valovirtaa tuottava virtapiiriä jonka ansiosta valaisin on yksi tasaisimmista valovirtaa tuottavista otsavalaisimista markkinoilla. HP05 otsavalaisin säilyttää lisäksi erittäin tasaisen kirkkauden valitulla valoteholla ilman valon himmenemistä paristojen tai akkujen ehtyessä pidempään verrattuna muihin vastaavan tehoisiin otsavalaisimiin.

Valaisinosa säätyy tarkasti haluttuun kulmaan sillä säätöä on peräti 60-asteen verran. Valaisin toimii kahdella 3,7 V Li-Ion (Fenix ARB-L2 2600 mAh tai ARB-L2 3400 mAh akuilla tai neljällä CR123 lithium paristolla. HP30 sopii vaativalle käyttäjälle ulkoiluun, vaellukselle, eräkäyttöön, työkäyttöön kuten vaativaan ja pitkäkestoiseen korjaus- tai kunnossapitotyöskentelyyn.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5813 Osasto:

Kuvaus

Ominaisuudet

Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Helppokäyttöiset painonapit sekä erillinen oranssi Burst-tehotilan käyttöpainike
USB-syöttöliitin – voidaan käyttää USB-kaapelilla erillisten mobiililaitteiden hätälataukseen
Valaisinosassa 60° säätömekanismi – valaisin voidaan säätää helposti ja tarkasti haluttuun kulmaan
Viimeisen tehotilan muistitoiminto – muistaa viimeksi käytetyn tehotilan kun valaisin kytkeään uudelleen päälle
Käänteisen paristopolarisaation suojas – estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
Kompakti ja kestävä rakenne
Värit: oranssi, teräs/musta
Virtalähde: 2 x 3,7 V Li-ion akkua
Otsalamppupaketti sisältää: 1 x HP30 otsalamppu, 2 x Fenix ARB-L2 2600 mAh akkua, verkkolaturi Fenix ARE-C1 18650
Sisältyvät tarvikkeet: otsa- ja päälakinauhasto, 1 x O-tiivisterengas, metallinen vyökotelo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HP30 Premium Otsalamppu paketti Tarjous!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *