Ale!

Fenix HP25R otsalamppu

99,00  93,90  (sis. alv.)

Fenix HP25R ultratehokas kohde- ja laajakeilavalaisin

Fenix HP25R on ennennäkemättömän tehokas kohde- ja laajakeilavalolla varustettu ladattava otsalamppu. Voimakas 1000 lumenin tarkkuusvalokeila valaisee peräti 187 metriä rikkoen samalla kaikki aiemmat ennätykset otsalamppujen valon kantomatkassa. Valaisimen erillinen ultralaajakeilavalo tuottaa täydellisesti koko lähialueen valaisevan 90-asteen valokuvion. Laajakeilavalon neutraalivalkoista valoa tuottava erikoispolttimo antaa käyttäjälleen ainutlaatuisen kyvyn nähdä värit lähes samalla tavalla kuten näkyisivät päivällä auringon valossa (värilämpötila 5000 K). Näet siis kaikki entistä tarkemmin niiden luonnollisissa väreissä, samalla myös häikäistymisen haitta vähenee esim. lumella ja jäällä liikuttaessa.

HP25R:ssä on edistyksellinen monivalojärjestelmä jota hallitsee tarkkuushiottu pitkälle kantava kohdevalo. Valojärjestelmän neutraalivalkoinen laajakeilavalo tarjoaa ennennäkemättömän tasaisen ja laajan lähialuevalaisun. Punavalo säilyttää hämäränäkökyvyn ja toimii hyvänä karttavalona. Valaisimessa on laaja 60-asteen valaisukulman säätö joka mahdollistaa optimaalisen valaisukulman.

Tuotetunnus (SKU): 6096 Osasto:

Kuvaus

Nopealla mikro-USB latauskaapelilla lataat otsalampun kätevästi ilman erikoiskaapeleita tai lataustelakoita. Akkukotelossa on latauksen edistymisestä ilmoittava merkkivalo. Lataustarpeesta ilmoittavat merkkivalot muistuttavat lampun lataustarpeesta. Erillinen akkokotelo voidaan sijoittaa kylmältä suojaan esim. päähineen tai hupun alle.

HP25R toimitetaan markkinoiden edistyksellisin Fenix 18650 Li-ion akulla. Akun terässylinterirakenne ja uudelleen sijoitettu ohjauselektroniikka tekevät akusta markkinoiden turvallisimman ja luotettavimman Li-ion akun. HP25R:ssä voidaan käyttää myös kylmää hyvin kestäviä CR123A paristoja (-40 OC).

Fenix HP25R soveltuu aktiivi- ja ammattikäyttöön retkelle- metsästykseen, vuorikiipeilyyn ja etsintä- ja pelastustehtäviin.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP66 vesi- ja pölytiivis sekä iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HP25R otsalampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Tehokas kohde- ja neutraalivalkoinen laajakeilavalojärjestelmä
Punavalo hämäränäkyvyn säilyttämiseen pimeässä esim. karttaa luettaessa
Nopea mikro-USB-lataus latauksen merkkivalolla
Helppokäyttöiset kaksoispainonappikytkimet
Virtalähteenä voidaan käyttää 1 x 18650 Li-ion akkua tai kylmyyttä kestäviä (-40 OC) 2 x CR123A paristoa
60-astetta kääntyvä valaisinosa mahdollistaa optimaalisen valaisukulman
Älykäs ylikuumenemisen estävä teknologia suojaa valaisinta ylikuumenemiselta
Viimeisen käyttötilan muistitoiminto
Dynaaminen virranhallinta maksimoi valaisimen käyttöajan
Jäljelläolevan akkukapasiteetin ilmaisintoiminto muistuttaa lataustarpeesta
Kestävä metallinen rakenne (valaisinosa)
Käänteisen paristopolarisaation suojaus – estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
Pakkaus sisältää: HP25R otsalamppu x 1 kpl, Fenix 18650 2600 mAh ladattava akku x 1 kpl, USB-latausjohto x 1 kpl, otsa- ja päälakinauha x 1 kpl, O-rengastiiviste x 1, käyttöohje, takuutodistus

Valoteho 1000 lm (max)
Käyttöaika 150 h (max)
Kantomatka 187 m (max)
Valovoima 8772 cd
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IP66

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HP25R otsalamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *