Ale!

Fenix HP16R Otsalamppu Uutuus!

112,90  (sis. alv.)

Tehokas valaisu lähelle ja kauas

Fenix HP16R on erittäin tehokas  monivalojärjestelmällä varustettu ladattava otsalamppu. HP16R valaisee max. 1700 lm (1300 lm + 400 lm) valovoimalla vaivatta myös etäällä olevat kohteet max. 260 m asti. Edistyksellinen monivalojärjestelmä varmistaa täydellisen valaisun niin lähelle kuin kauas.

Tuotetunnus (SKU): 17043 Osasto:

Kuvaus

HP16R otsalampussa on tehokkaasti kohdistava 1300 lm kohdevalo ja erittäin laaja 400 lm lähivalo. Lampussa on lisäksi hämäränäkökyvyn säilyttävä punavalo. Suurikokoinen 3000 mAh ladattava akku varmistaa pitkät käyttöajat ja se latautuu USB C-liittimestä huippunopeasti alle kolmessa tunnissa! Otsalamppua voidaan käyttää myös tavallisilla AA-sormiparistoilla etenkin silloin kun lamppua on mahdoton ladata esim. pitkillä jotoksilla, vaelluksilla yms.

HP16R sopii erinomaisesti käytettäväski myös kaikissa kypärissä sillä sen mukana toimitetaan kypäräkiinnikkeet.

Monipuolinen valaisu

HP16R otsalampun valaisinjärjestelmässä on kolme tehokasta LED-emitteriä. Kookas päävalokeila valaisee kaikki kohteet 1300 lumenin valovoimalla jopa 260 metriin asti. Valokeila on tehokkaasti fokusoiva ja se sopiikin erinomaisesti etäällä olevien kohteiden etsintään ja tarkkailuun.

Lampun lähivalo valaisee puolestaan hyvin laajasti max. 400 lumenin valovoimalla koko lähialueen. Lähivalossa käytetään erityislaatuista luonnonvalkoista valoa tuottavaa LEDiä jolla on korkea värintoistoindeksi (CRI 75). Valo valaisee luonnollisesti kohteet ja niiden värit pysyvät luonnollisina. Lähivaloa ja päävaloa voidaan käyttää yhdessä jolloin valaisimen yhteisteho on huikeat 1700 lumenia valaisten kaiken läheltä kauas.

Lampusta löytyy myös hyödyllinen punavalo. Punavalo säilyttää hämäränäkökyvyn ja sitä käytetäänkin usein esim. karttaa luettaessa tai lähivalona silloin kun et halua häiritä muita. Punavalo on myös erityisen hyödyllinen esim. yövalona sillä punavalo ei houkuttele hyönteisiä valon ympärille.

Ei räpeltämistä

Monipuolisuudestaan huolimatta HP16R on erittäin yksinkertainen ja vaivaton käyttää. Lampun käyttö sujuu vaivatta sen kahdesta kookkaista painonappikytkimestä. Käyttö on sujuvaa myös käsineet kädessä.

Jäljellä oleva virtamäärä nähdään valaisinosan päällä olevista LED-merkkivaloista. Lampussa on mekaaninen painonappien suoja ja ohjelmallinen näppäinlukitus jolla saadaan estettyä lampun tahaton päällekytkeytyminen. Ohjelmallinen näppäinlukko saadaan päälle painamalla molempia painonappeja hetken.

Huippunopea USB C-lataus

HP16R otsalamppu latautuu nopeasti sen USB-C latausliittimestä ilman erikoiskaapeleita. Lampun suurikokoinen 3000 mAh akkukenno latautuu tyhjästä täyteen nopeasti alla kolmessa tunnissa! Jäljelläoleva paristovaraus saadaan helposti katsottua lampun päällä sijaitsevasta LED-merkkivalosta.

Toimii myös AA-paristoilla

HP16R otsalampussa on vakiona suurikokoinen turvallinen 3000 mAh Li-Po akkukenno joka sijaitsee pääpannan takanaolevassa paristokotelossa. Otsalamppua voidaan käyttää myös tavallisilla AA-sormiparistoilla silloin kun akun lataaminen ei ole mahdollista esim. pitkillä jotoksilla, retkillä tsm.

Kaikenlaiseen käyttöön harrastuksista työhön

Fenix HP16R on erittäin valovoimainen ja monipuolinen otsalamppu joka soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen harrastamiseen ja työtehtäviin kuten pitkille retkille, etsintään ja teollisuuden huolto- ja kunnossapitoon.

Tuotetiedot

 • Vakiovoimakkuuspiiri säilyttää kirkkauden pidempään.
 • Tehokas kohde- ja luonnonvalkoinen CRI75, 4500 K laajakeilavalojärjestelmä.
 • Punavalo joka säilyttää hämäränäkökyvyn pimeässä esim. karttaa luettaessa.
 • Nopea USB C-lataus latauksen merkkivalolla (max. 2 A).
 • Helppokäyttöiset kaksoispainonappikytkimet.
 • 60-astetta kääntyvä valaisinosa mahdollistaa optimaalisen valaisukulman.
 • Älykäs ylikuumenemisen estävä suojapiiri suojaa valaisinta ylikuumenemiselta (max. 65-astetta).
 • Viimeisen käyttötilan muistitoiminto.
 • Dynaaminen virranhallinta maksimoi valaisimen käyttöajan.
 • Jäljellä olevan akkuvirran ilmaisintoiminto muistuttaa lataustarpeesta.
 • Pakkaus sisältää: HP16R otsalamppu, ARB-LP3000 Li-Po akku, USB C-kaapeli, kypäräkiinnikeet x 4 kpl, kaapelipidikkeet x 3 kpl, otsa- ja päälakinauha, vaihdettava O-rengastiiviste, tarvikepussi, käyttöohje.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, HP16R on täysin IP66 pöly- ja roiskevesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HP16R valaisimella on viiden (5) vuoden (paristo 1 vuosi) Fenix laatutakuu.

Tekniset tiedot

Valoteho (max) 1300 lumenia
Käyttöaika (max) 300 h
Kantomatka (max) 260 metriä
Valovoima (max) 16993 kandela
Iskunkesto 2 metri
Vesitiiviys IP66
Käyttötilat 9 kpl
Käyttötila turbo 1300 lm / 4 h*
Käyttötila korkea 400 lm / 8 h
Käyttötila keski 150 lm / 12 h
Käyttötila matala 50lm / 36 h
Hajavalo (korkea) 400 lm / 8 h
Hajavalo (keski) 150 lm / 12 h
Hajavalo (matala) 30 lm / 40 h
Hajavalo (eko) 5 lm / 300 h
Punavalo jatkuva 5 lm / 300 h
Punavalo vilkku 5 lm / 600 h
LED-tyyppi Luminus SST40 valkoinen LED, Cree XP-G3 S4 neutraali valkoinen LED ja Everlight 2835 punaisen valon LED; käyttöikä 50,000 tuntia.
Mitat 62 x 47 x 32 mm (valo-osa) 73 x 25 x 69 mm (akkukotelo)
Paino 216 g (ilman paristoa)
Virtalähde 1xARB-LP3000 Li-Po, 4xLR06 AA
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE
Takuu 5-vuotta
Toimitussisältö Pakkaus sisältää: HP26R otsalamppu x 1, ARB-LP3000 Li-Po ladattava akku x 1, USB C-kaapeli x 1, kypäräkiinnikeet x 4, kaapelipidikkeet x 3, otsa- ja päälakinauha x 1, vaihdettava O-rengastiiviste x 1, Fenix kuljetuspussi x 1 käyttöohje
Käyttöohje

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HP16R Otsalamppu Uutuus!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *