Ale!

Fenix HM65R SUPERRAPTOR+ kypärälamppu

116,90  (sis. alv.)

Siirry seuraavalla tasolle – UUSI Fenix HM65R SUPERRAPTOR nostaa sinut otsalamppujen uudelle tasolle. Suomessa suunnitellun HM65R SUPERRAPTORin suunnittelun lähtökohtana oli valita siihen parhaimmat materiaalit, tehdä siitä täydellisesti kaikilla otsalampun valaisualueilla valaiseva kevyt mutta hyvin valovoimainen otsalamppu. Tuloksena syntyi huippusuorituskykyinen ja ensimmäistä kertaa magnesiumista valmistettu ammattitason otsalamppu HM65R SUPERRAPTOR!.
HM65R SUPERRAPTORin tehokas optinen kaksoisvalojärjestelmä valaisee samanaikaisesti kaikille valaisualueille huikealla 1400 lumenin yhteisteholla aina 140 metriin saakka. Superkevyt yli 30 % alumiinia kevyempi magnesiumrunko ja uusi hengittävä AIRY-otsapanta keventävät otsalampun painon höyhensarjaan alle 100 gramman! Lampun valaisinosa painaa hämmästyttävät 69,5 g!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 7057 Osasto:

Kuvaus

HM65R otsalamppu toimitetaan tehokkaalla ja turvallisella terässylinterisuojatulla Fenix 18650 3500 mAh ladattavalla akulla. HM65R saadaan nopeasti käyttökuntoon huippunopean USB C – latausliittimen ansiosta jonka latausnopeus on eräs otsalamppujen nopeimmista (5V/1500 mA)!
OPTINEN KAKSOISVALAISUJÄRJESTELMÄ EDUSTAA LUOKKANSA HUIPPUA. Tuhansien suunnittelu- ja testaustuntien tuloksena syntyi eräs Fenixin kautta aikojen suorituskykyisimmistä otsalampuista jossa on luokkansa parhain optisen luokan valaisujärjestelmä. Useimmat kilpailijoiden kompaktit otsalamput ovat kyenneet käyttämään valaisussa vain yhtä polttimoa jolloin hyvän valaisun saaminen eri etäisyyksille on ollut ongelmallista ja valaisun optinen lopputulos on ollut vaatimaton. HM65R SUPERRAPTORissa on kaksi optisella linssillä varustettua heijastinkartiota (lähi- ja kaukovalolinssi) jotka on sijoitettu optimaaliseen valaisukulmaan valaisimen keskelle. Tämän ansiosta HM65R SUPERRAPTOR valaisee tasaisesti kaikille valaisualueille ja valaisu on aina käyttäjänsä näköalueen keskikohdalla optimaalisessa kohdassa. Hyvän yli 70 CRI (color rendetion index) arvonsa ansiosta valaisu on tarkka ja kohteet näyttävät luonnollisilta. Kohdevaloheijastin tarjoaa kauaksi koko kantomatkan tasaisesti valaisevan valokeilan joka soveltuu vauhdikkaaseen etenemiseen esim. pyöräily, juoksu, laskettelu tai etsintä- ja pelastuskäyttöön. Lähivaloheijastin tuottaa laajan lähes 60 metriin valaisevan valokeilan lähi- ja keskialuevalaisuun. Molempia polttimoita voidaan käyttää erikseen tai yhdessä. Tämä tarjoaa lisää mahdollisuuksia optimaalisen valaisutehon ja valaisualueen löytämiseen.

KÄYTTÖMUKAVUUTTA UUSILLA TEKNISILLÄ RATKAISUILLA Lampun beetatestaajat ovat kiitelleet HM65R SUPERRAPTORia sen käyttömukavuudesta. Lampun keveys on vertaansa vailla sillä se painaa huikeat 32,56 grammaa vähemmän kuin vastaavat alumiinista valmistetut lamput. HM65R:ssä on painevalutekniikalla yhdestä osasta valmistettu magnesiumrunko joka painaa vaivaiset 69,5 grammaa vs. kananmuna 60 g! Rungon lämmönjohtavuus on myös alumiinia tehokkaampaa joka puolestaan parantaa lampun käyttöaikaa etenkin suurilla tehoilla käytettäessä. Uutena ratkaisuna valaisimen valokuvion tuottavat heijastinkartiot ovat optimaalisessa valaisukulmassa jolloin lamppu on heti valmiina käyttöön ilman valaisukulman säätöä. Käyttömukavuuden kannalta on myöskin erityisen tärkeää, että lamppu saadaan nopeasti käyttökuntoon. HM65R SUPERRAPTORissa on huippunopea 1500 Ah latausvirralla lataava USB C tyypin latausliitin (vertaa tavanomaiset otsalamput jotka lataavat tyypillisesti 200 – 400 Ah latausvirralla). Mukavuutta lisää myös lampun taloudellinen käyttö sillä siinä ei tarvitse käyttää kalliita erikoisakkuja vaan sitä voidaan käytetään tavallisella 18650 Li-ion akkuparistolla tai erityisen hyvin kylmää kestävillä CR123A paristoilla.
Vakiovoimakkuusvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Ultrakirkas max. 1400 lumenin max. Valoteho
Kaksoisvalojärjestelmä mahdollistaa laajan ja pitkälle kantavan valokeilan joita voidaan käyttää myös erikseen
Supernopea USB tyypin C lataus (5V 1500 mA)
Jäljellä olevan akkukapasiteetin näyttötoiminto: neljä valoa: 100-81%, kolme valoa: 80-61%, kaksi valoa: 60-41%, yksi valo: 40-21%, yksi vilkkuva valo: 20-0%
Kestävä ja superkevyt painevalettu magnesiumrunko
Irrotettava ilmastoitu AIRY-nauhasto jossa painetut heijastimet
Voidaan liittää kaikkiin kypäriin erillisellä ALG-03 tai ALG-03 v2.0 (suositellaan) kypäräkiinnikkeellä ilman otsanauhaston likaantumista ja rispaantumista
Kovakarkaistu, heijastamaton lasilinssi
Saatavilla vain Suomessa
Pakkaus sisältää: HM65R SUPERRAPTOR otsalamppu x 1, pää- ja otsapanta x 1 , Fenix ARB-L18-3500 mAh ladattava akku x 1, USB C latausjohto x 1, otsapannan solki x 1, vaihdettava O-rengastiiviste x 1, käyttöohje
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, HM65R SUPERRAPTOR on IP68 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HM65R SUPERRAPTOR otsavalaisimella on viiden (5) vuoden (paristo 1 vuosi) Fenix laatutakuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HM65R SUPERRAPTOR+ kypärälamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *