Ale!

Fenix HM51R RUBY USB ladattava otsalamppu

Alkuperäinen hinta oli: 69,00 €.Nykyinen hinta on: 58,90 €. (sis. alv.)

Fenix HM51R RUBY ladattava otsalamppu
UUSI Fenix HM51R RUBY on uuden sukupolven monikäyttöinen miniotsalamppu punavalotoiminnolla. Ennennäkemätön koko-tehosuhde, monikäyttöisyys ja punavalo nostavat HM51R RUBYn erääksi kaikkien aikojen tehokkaimmista ja monikäyttöisimmistä otsalampuista luokassaan.

HM51 R RUBY on supertehokas max. 500 lumenin pienikokoinen ladattava otsalamppu hyödyllisellä punavalotoiminnolla. Lamppu on monikäyttöinen sillä sen valaisinosa saadaa irroitettua jolloin lamppua voidaan käyttää esim. kätevänä käsilamppuna. Suurikokoisen käyttökytkimensä ansiosta lamppua on helppo ja vaivaton käyttää myös hansikkaat kädessä. Käyttökytkimen LED-merkkivalot ilmoittavat havainnollisesti pariston lataus- tai vaihtotarpeen. HM51R RUBY painaa ainoastaan 77 g.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6207 Osasto:

Kuvaus

HM51R RUBY on monikäyttöinen, kevyt ja tehokas otsalamppu täynnä parhaita ominaisuuksia: punavalotoiminto (säilyttää hämäränäön pimeässä, ei houkuttele hyönteisiä), irroitettava valaisinosa (mahdollistaa lampun käytön esim. käsilamppuna), täysvesitiiviys, erinomainen kylmän kestävyys -40-astetta, täysalumiininen rakenne, magneettikiinnitys mahdollistaa lampun kiinnittämisen lähes kaikille metallipinnoille ja laadukas heijastimilla varustettu otsapanta.

HM51R RUBY toimii yhdellä 16340 3,7 V Li-ion ladattavalla akulla (sisältyy) tai yhdellä erittäin hyvin kylmää kestävällä CR123A paristolla (kylmänkestävyys – 40-astetta).

Säilytä hämäränäkökyky ja pidä hyönteiset loitolla
HM51R RUBYssa on käytännöllinen kahden LEDin punavalotoiminto joka aktivoidaan suoraan kaksoispainalluksella valaisimen käyttökytkimestä. Punavalo on erityisen hyödyllinen silloin kun halutaan säilyttää hämäränäkökyky esim. karttaa luettaessa. Se on myös oivallinen yövalo esim. teltassa sillä punainen valo ei houkuttele hyönteisiä telttaan.

Pienten otsalamppujen pisin teho- ja käyttöaikasuhde
UUSI HM51R RUBY -virtapiiriteknologia kykenee tuottamaan riittävän pitkän käyttöajan kaikilla valituilla tehotiloilla max. 128 tuntia. Käyttökytkimen LED-merkkivalo ilmoittaa havainnollisesti pariston vaihto- tai lataustarpeen.

Fenix HM51R on tehokas ja monikäyttöinen miniotsalamppu vaativalle ulkonaliikkujalle, retkeilijälle, viranomaiskäyttäjälle.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP68 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HM51R RUBY otsalampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet
Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä* *) riippuen ohjelmoinnista
Mikro-USB ladattava (sisältää 1 x 16340 ladattava akun)
Yhteensopiva kylmää kestävän CR123A pariston kanssa (pariston kylmänkesto – 40 -astetta)
Irroitettava kestävästä silikonista valmistettu otsalamppupidin
Kestävä, täysalumiininen rakenne
Neljä kirkkaustilaa, max. 500 lumenia
Punavalo – säilyttää hämäränäkökyvin, ei houkuttele hyönteisiä
Pitkät käyttöajat ja tehokas 500 lm turbo-käyttötila
Suurikokoinen käyttökytkin – yksinkertainen käyttö myös hansikkaat kädessä
Käyttö käsilamppuna
Magneettipää – voidaan kiinnittää lähes kaikille metallipinnoille
Portaaton kallistuksen säätö
Laadukas otsapanta jossa heijastimet
Valmistettu kestävästä tyypin III kova-anodisoidusta alumiinista – suojaa valaisinta naarmuilta ja pintavaurioilta
LED-merkkivalot jäljelläolevan paristojännitteen tarkastamiseen
Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
Pakkaukseen sisältyy: 1 x HM51R RUBY ladattava otsalamppu, 1 x vaihdettava O-rengastiiviste, 1 x vaihdettava USB-latausportin suojahattu, 1 x vaihdettava silikoninen otsalamppupidin, 1 x ladattava Fenix ARB-L16-700 Li-ion akku, 1 x mikro-USB latauskaapeli, 1 x käyttöohje
Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 500 lm (max)
Käyttöaika 110 h (max)
Kantomatka 85 m (max)
Valovoima 1800 cd
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IPX-68 (pöly- ja vesitiivis)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HM51R RUBY USB ladattava otsalamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *