Ale!

Fenix HL60R RAPTOR+ kypärälamppu

103,90  (sis. alv.)

Fenix HL60R RAPTOR+ ladattava kypärälamppu

Ammattilaisille suunniteltu HL60R RAPTOR+ ladattava kypärälamppu on monikäyttöinen ja tehokas valaisin vakiovoimakkuudella. Tehokkaalla yhdistelmävalokeilalla valaisin soveltuu erinomaisesti lähityöskentelyyn, turvalliseen liikkumiseen ja kauaksi katsomiseen jopa 118 metriin saakka. Mahtava 1000 lumenin valoteho ja kuusi kirkkaustilaa tarjoaa parhaan valovoiman ja käyttöajan yhdistelmän jopa 250 käyttötuntiin saakka.

HL60R RAPTOR+ valaisinta voi käyttää kypärään kiinnitettynä kypärävalaisimena, päähän asennettuna otsavalaisimena tai alustalle asetettuna kohdevalona. Valovoimakkuus pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena koko akun käyttöiän, eikä valo himmene heikentäen työtehoa.

HL60R RAPTOR+ on erittäin lujarakenteinen johdoton valaisin. Vakiona toimitettava, vaihdettava suurikapasiteettinen 3500 mAh Li-ion akkukenno on turvallinen käyttää ja se on suojattu ulkoisia kolhuja vastaan terässylinterillä. Valaisin ladataan mikro-USB-latausjohdolla. Lataukseen tai lisävirtalähteenä voidaan käyttää myös varavirtalähdettä (ns. powerbank) jolla valaisinta voidaan käyttää ja ladata vaikka verkkovirtaa ei olisikaan saatavilla.

Pakkauksessa on mukana kiinnityslevy kypäriin joka mahdollistaa valaisimen käytön kypärässä ilman otsapantaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6148 Osasto:

Kuvaus


HL60R RAPTOR+ otsavalaisimen suorityskyvyn ovat myös huomanneet testaajat. TM rakennusmaailman otsalampputestissä HL60R voitti koko joukon kilpailijoitaan kuten PETZL NAOn, LUMONITE COMPASS R:n. Nosta työtehoasi HL60R RAPTORilla!

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IPX-8 täysvesitiivis ja iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HL60R RAPTOR+ otsalampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu. Suomessa suunniteltu ja testattu.

Ominaisuudet

Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Ultrakirkas max. 1000 lumenin max. valoteho
Micro-USB-ladattava
Ympäristöystävällinen vaihdettava huipputehokas Fenix ARB-L18-3500 mAh ladattava akku
Symmentrinen yhdistelmävalokeila tuottaa optimaalisen ja pitkälle kantavan valokeilan
Iso helppokäyttöinen painonappikytkin – voidaan käyttää yhdellä kädellä myös käsineet kädessä
Dynaaminen virranhallinta maksimoi valaisimen käyttöajan max. 250 h
Jäljelläolevan akkukapasiteetin näyttötoiminto: Vihreä LED: 70 – 100 %, sininen LED: 30 – 70 %, vilkkuva sininen LED: alle 30 %
Erittäin kestävä johdoton rakenne
Kiinnityslevy joka mahdollistaa valaisimen käytön kypärissä ilman otsapantaa
160-asteen valaisukulman säätö mahdollistaa optimaalisen valokeilan säädön myös viisiriä käytettäessä
Käänteisen paristopolarisaation suojaus – estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
Kevyt, paino vain 121 g (ilman paristoa)
Pakkaus sisältää: HL60R RAPTOR+ otsavalaisin x 1, Fenix AER-03 kiinnityslevy x 1 kpl, kiinnitystarrat x 2, Fenix ARB-L18-3500 mAh ladattava akku x 1, USB-latausjohto x 1, otsanauha x 1, otsapannan solki x 1, päälakinauha x 1, O-rengastiiviste x 1, käyttöohje, takuutodistus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HL60R RAPTOR+ kypärälamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *