Ale!

Fenix HL12R ladattava otsalamppu

Alkuperäinen hinta oli: 49,90 €.Nykyinen hinta on: 43,90 €. (sis. alv.)

Fenix HL12R ladattava minikokoinen otsalamppu
UUSI Fenix HL12R ladattavassa otsalampussa on ennennäkemätön koko-tehosuhde. Tehokas neutraalivalkoinen valo valaisee muita lamppuja pidemmälle säilyttäen kohteen värit luonnollisina.

HL12R ladattava otsalamppu on todella pienikokoinen ihmeotsalamppu joka painaa ainoastaan kananmunan verran eli 73,3 grammaa! Lamppu on täynnä huippuominaisuuksi kuten pimeänäkökyvyn säilyttävä punaled, punainen vilkkuva huomio signaali sekä SOS-hätäsignaali. Lampun Turbo-tila tarjoaa huikean 400 lumenin max. valovoiman! Max. 110 tunnin käyttöaika varmistaa, että valoa riittää pidemmällekin retkelle (pienin kirkkaustila).

Fenixin SuperFAST mikro-USB lataus lataa lampun nopeasti käyttökuntoon ja matka voi jälleen jatkua. Integroitu 1000 mAh LI-Po akku on turvallinen ja pitkäikäinen käyttää.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6176 Osasto:

Kuvaus

HL12R valokeila on eräs markkinoiden parhaimmista. Uudella Fenixin TIR-optiikalla saavutetaan ultralaaja 77-asteen valokeila joka valaisee tehokkaasti koko ympäristön säilyttäen kuitenkin hyvän keskialueen valaisevan kohdevaloalueen. HL12R erikoisominaisuuteen kuuluu sen neutraalivalkoinen valokeila joka kantaa muita valaisia pidemmälle säilyttäen kohteen värit lähes muuttumattomana!

HL12R on nopea ja yksinkertainen käyttää. Isokokoisilla painonappikytkimillä lampun käyttö on vaivatonta ja nopeaa. Uusi entistäkin hengittävämpi ja pitävämpi otsapanta tekee lampusta lähes huomaamattoman käyttää.

HL12R otsalamppu sopii ihanteellisesti ympärivuotiseen ulkoiluun, retkeilyyn, hiihtoon, juoksuun, patikointiin, työ- ja teollisuuden kunnossapitokäyttöön.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP66 täysin pöly- ja roiskevesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HL12R otsalampulla on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet
Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Nopea SuperFAST Mikro-USB lataus, 5V/500mA
Todella pieni ja kevyt, paino vain 73,3 grammaa
Kestävä, alumiinirunko
Neljä kirkkaustilaa, Turbo, punavalo, huomiovalo ja SOS-signaali
60-asteen valaisukulman säätö varmistaa optimaalisen valaisukulman
Isokokoiset, helppokäyttöiset painonappikytkimet
LED-merkkivalot lataustilan ja jäljelläolevan virran valvontaan
Näppäinlukko
Laadukas otsapanta jossa heijastimet
Väri: teräs/musta
Pakkaukseen sisältyy: 1 x HL12R ladattava otsalamppu, 1 x otsapanta, 1 x mikro-USB latauskaapeli, 1 x käyttöohje, 1 x takuun rekisteröintikortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HL12R ladattava otsalamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *