Ale!

Fenix E18R ladattava Superlamppu Uutuus!

64,90  (sis. alv.)

Fenix E18R ultrakompakti ladattava superlamppu 750 lm
Fenix E18R on ultrakompakti, magneettilatauksella varustettu minilamppu jossa huikea 750 lumenin valovoima! E18R lampussa on ennennäkemättömän ohut (linssin paksuus vain 3 mm!) optisen luokan linssiteknologia jonka valmistuksessa käytetään samaa teknologiaa kuin auton valojen polttimoissa! Tuloksena lamppu on näppärän pienikokoinen tinkimättä sen valokuvion valaisukyvystä, erottelukyvystä tai linssin optisesta laadusta jotka ovat vertaansa vailla! Neljä tehotilaa, vilkkutoiminto, jäljelläolevan paristovirran ilmaisin ja kantaosan magneettipää laajentavat lampun käyttökohteita entisestään.

E18R lampussa on panostettu lampun mekaaniseen kestävyyteen vaativissakin käyttökohteissa. Lampun runko on valmistettu kestävästä oksidoidusta alumiinista jolla saavutetaan korkea yli 450 kovuusluokitus. Lisäksi lampun pinta on kova-anodisoitu ja linssin suojarengas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaikki tämä lisäävät lampun kestoa ja suojaavat sen herkkiä sisäosia tehokkaasti ulkupuolisilta iskuilta, kolhuilta ja kulumiselta.

Tuotetunnus (SKU): 6203 Osasto:

Kuvaus

E18R:ssä on kätevä, rikkoutumaton magneettilataus joka lataa lampun nopeasti noin 80 minuutissa tyhjästä täyteen. Käyttökytkimen punainen ja virhreä LED-merkkivalo pitää huolen siitä, että tiedät aina akkupariston latauksen tai jäljelläolevan virran tilan (1 – 25% vilkkuva punainen valo, 25 – 50 % jatkuva punainen valo, 50 – 85% vilkkuva vihreä valo, 85 – 100% jatkuva vihreä valo).

Fenix E16 toimii yhdellä 16340 3,7 V Li-ion paristolla/akulla ja sitä voidaan käyttää myös erittäin hyvin kylmää kestävällä CR123A lithium paristolla (pakkasenkesto -40-astetta). Käyttökytkin voidaan lukita estäen lampun tahattoman päällekytkeytymisen esim. taskussa kuljetuksen aikana.
Fenix E18R lamppu sisältää tehokkaan Fenix ARB-L16-700P tehoakun, magneettilatausjohdon, rannehihnan, avainrenkaan ja vaihdettavan paristorungon tiivisterenkaan.

Ominaisuudet
Vakiovoimakkuusvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Ultraohut, optisen laatuluokan linssiteknologia
Magneettilataus (lataus tyhjästä täyteen noin 80 minuutissa)
Lukittava käyttökytkin estää tehokkaasti lampun tahattoman päällekytkeytymisen
Magneettinen kantaosa mahdollistaa kiinnityksen lähes kaikille metallipinnoille
LED-merkkivalo ilmoittaa latauksen ja jäljelläolevan virran
Ylikuumenemisen estävä suojaus varmistaa lampun turvallisen käytön
Käänteisen paristopolarisaation suojas – estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
Valmistettu kestävästä oksidoidusta alumiinista jossa tyypin III-kova-anodisointi
Pakkaus sisältää: E18R ladattava minilamppu x 1, Fenix ARB-L16-700P li-ion tehoakku x 1, magneettilatausjohto x 1, rannehihna x 1, avainrengas x 1, paristorungon vaihdettava O-rengastiiviste x 1 kpl, käyttöohje
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, E18R on täysin IP68 vesi- ja pölytiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. E18R lampulla (paristolla 1 vuosi) on viiden (5) vuoden kansainvälinen Fenix laatutakuu.

Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 750 lm (max)
Käyttöaika 70 h (max)
Kantomatka 136 m (max)
Valovoima 4660 cd (max)
Iskunkesto 1 m
Vesitiiviys IP68 (uppovesitiivis 2 m)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix E18R ladattava Superlamppu Uutuus!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *