Ale!

Fenix CL20R ladattava retkilyhty

Alkuperäinen hinta oli: 49,00 €.Nykyinen hinta on: 43,90 €. (sis. alv.)

Fenix CL20R ladattava lyhty – Markkinoiden suorituskykyisin ladattava leiri- ja retkivalo

Fenix CL20R retkilyhty on tehokas pienikokoinen USB-ladattava retkilyhty. CL20R:ssä on peräti kaksitoista neutraalivalkoista ja kaksi punaLEDiä jotka tuottavat kokoluokassaan poikkeuksellisen jopa 300 lumenin max. valotehon. Tässä retkilyhdyssä on neljä kirkkaustilaa ja kaksi punavalotilaa joista löydät aina optimaalisen valaisun. CL20R on erityisen helppo käyttää sillä sen kaikki toiminnot ovat käytettävissä yhdestä suurikokoisesta käyttökytkimestä.

CL20R on jatkoa Fenixin suorituskykyiselle ja maineikkaalle retkilyhdyille. CL20R lyhdyn suunnittelun lähtökohtana onkin ollut ollut retkeilyalan ammattilaisten toiveet ja vaatimukset parhaalle minikokoiselle leiri- ja telttavalolle. Todella pienen kokonsa ansiosta CL20R säästää tilaa ja kestävän puolipallomaisen muotoilunsa ansiota sen suorituskyky on vertaansa vailla.

Kokoluokassaan CL20R on eräs markkinoiden tehokkaimmista teltta- ja leirivalaisimista tuottaen max. 300 lumenin tehokkaan neutraalivalkoisen valokuvion. Neutraalivalkoinen valonväri on silmälle miellyttävää sillä se toistaa ympäristön värit lähes muuttumattomina. CL20R valokuvun sisäpuolella sijaitsevat asfääristä valoa hajottavat kupoliheijastimet levittävät valon miellyttävän pehmeästi, tehokkaasti ja tasaisesti.

Tuotetunnus (SKU): 6168 Osasto:

Kuvaus

CL20R on mikro-USB ladattava. Lyhtyä voidaan käyttää jatkuvasti (tehotilat: matala, keski) vaikka sitä ladattaisiinkin. Tämä tarjoaa nerokkaan tavan käyttää valaisinta vaikka suoraan varavirtalähteestä jolloin valaisinta voidaan käyttää yhtämittaisesti poikkeuksellisen pitkiäkin aikoja. Lyhdyn kytkimen LED-merkkivalot ilmoittavat selkeästi latauksen etenemisestä ja jäljelläolevan virran määrästä.

Näppärän kiinnityslenkin ja vahvan pohjamagneetin avulla kiinnität CL20R lyhdyn helposti telttaa tai tukevasti metallipinnalle. CL20R valaisimen erityisominaisuutena on jatkuvaa valoa tai huomiosignaalia lähettävä punainen LED-valo.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP66 pöly- ja roiskevesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. CL20R taskulampulla on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

Tasakirkkausvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
12 kpl neutraalivalkoista LEDiä parempaan värintoistoon ja 2 kpl punaista valoa tuottavaa LEDiä
Mikro-USB ladattava (integroitu 1600 mAh Li-ion akku)
Yksi helppokäyttöinen käyttökytkin
Jäljelläolevan virran ilmaisin LED-merkkivaloilla
Latauksen etenemisen ilmaisin LED-merkkivaloilla
Terälenkkikiinnitys ja magneetti – helppo kiinnitys teltan kattoon tai jopa metallipinnalle!
Kestävä ja pienikoinen tilaasäästävä muotoilu
Jatkuvatoiminen tai hätä-signaalia lähettävä PunaLED
Väri: oranssi
Pakkaus sisältää: 1 x CL20R lyhty, 1 x USB-latauskaapeli, 1 x käyttöohje, 1 x takuun rekisteröintikortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix CL20R ladattava retkilyhty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *