Ale!

Fenix CL09 Super minilyhty

Alkuperäinen hinta oli: 45,00 €.Nykyinen hinta on: 38,00 €. (sis. alv.)

Fenix CL09 superminilyhty
Värit:Musta Ja Wolf grey

Nyt se on vihdoin täällä! Markkinoiden tehokkain ja pienin superminilyhty CL09! Tässä minilyhdyssä on kaikki todella suurta paitsi koko. Ultrapienen kokonsa ansiosta tämä lyhty kulkee aina mukanasi. CL09 lyhdyn valaisuteho on huikea sillä se kykenee tuottamaan jopa max. 200 lumenin tehokkaan neutraalivalkoisen valovoiman. Lisäksi tässä lyhdyssä on monikäyttöiset ja kätevät puna- ja viherLED toiminnot. Punainen valo säilyttää parhaiten pimeänäkökykysi, lisäksi esim. teltan yleis- tai yövalona käytettynä se ei houkuttele hyönteisiä. Vihreä valo on kätevä esim. näkyvänä majakkavalona.

Fenix CL09 virtalähteenä on uusin mikro-USB portilla ladattava tehokas Fenix ARB-L17-700 Li-ion akku (sisältyy). Totta! voit ladata tämän lyhdyn akun ilman latureita! CL09 minilyhdyssä voit käyttää myös erittäin hyvin -40 astetta kylmyyttä kestävää CR123A paristoa. CL09 superminilyhty on todellakin ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu minilyhty!

Fenix CL09 minilyhdyssä on monipuoliset magneetti- ja lenkkikiinnitykset jolla saat sen kätevästi kiinnitettyä lähes mihin tahansa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6160 Osasto:

Kuvaus

Fenix CL09 on eräs tämän hetken pienimmistä superlyhdyistä. Lyhty sopii käytettäväksi kaikkialle jossa miellyttävän pehmeä epäsuoravalo on paras vaihtoehto mm. leiri- ja telttavaloksi, varavaloksi, huomiovaloksi jne.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP68 täysin pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. CL09 minilyhdyllä on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

Tasakirkkausvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Kolme valotilaa: neutraalivalkoinen valo, punainen valo, vihreä valo
Erityinen pakkasen kestävä rakenne (- 40 OC)
Mikro-USB lataus merkkivaloilla (akku sisältyy)
360-asteen valaisu
Magneetti- ja lenkkikiinnitys
Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
Iskun kestävä rakenne
Valmistettu kestävästä tyypin III kova-anodisoidusta alumiinista ja optisen laatuluokan PC muovimateriaalista
Pakkaukseen sisältyy: CL09 minilyhty, Fenix ARB-L16-700 mikro-USB ladattava akku, vaihdettava O-rengastiiviste, avainrengas, käyttöohje, takuukortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix CL09 Super minilyhty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *