Ale!

Fenix BC30R USB OLED V2 Ladattava Pyörälamppu

Alkuperäinen hinta oli: 149,00 €.Nykyinen hinta on: 139,90 €. (sis. alv.)

Fenix BC30R USB OLED V2 ladattava pyörävalo

Fenix BC30R V2 OLED ladattava pyörävalo
Uusittu Fenix BC30R V2 on ensimmäinen ladattava OLED näytöllä varustettu pyörälamppu joka näyttää jäljellä olevan käyttöajan tunteina ja minuutteina. Tiedät siis tarkasti kuinka paljon kullakin tehoasetuksella akun käyttöaikaa on jäljellä. BC30R V2 pyörälampussa on kaksi tehokkaasti valaisevaan neutraalivalkoista LED-polttimoa jotka tuottavat leveän ja jopa 161 metriin kantavan valokuvion. BC30R V2 on kahdella tehokkaalla akulla varustettu USB-ladattava pyörävalo jonka kaksi Dual Distance LED-polttimoa valaisevat tehokkaasti jopa 1800 lm valovoimalla (Burst-tila).

Fenixin patentoimalla kaksoislinssioptiikalla BC30R V2 tuottaa jopa 40% kirkkaamman valokeilan verrattuna vastaaviin muihin pyörälamppuihin. Kaksoislinssillä valovoima voidaan ohjata tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan – samanaikaisesti lähelle ja kauas ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille! Tehokkaalla ja leveästi aina 161 metriin saakka valaisevalla neutraalivalkoisella valolla pystyt ajamaan turvallisesti myös kaikkein vaikeimmissakin ajo-olosuhteissa kuten vesisateessa tai sumussa. BC30R valaisimessa on käytetty uuden sukupolven (Cree MX-L2 U2) neutraalivalkoista LED-polttimoa (2 kpl) jotka tuottavat erittäin laadukkaan ja hyvin kaikille etäisyyksille valaisimen valokuvion.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5987 Osasto:

Kuvaus

BC30R V2 pyörälampussa on viisi valotehoa ja yksi huomiovilkkutoiminto. Valaisimen etäkytkimestä voidaan nopeasti aktivoida ns. Burst-tila joka tuottaa 1800 lumenin huipputehotilan ja 161 metriä kantavan valokeilan!

BC30R V2 pyörälamppu on helppo ladata suoraan micro-USB latausportista. Valaisimessa on sisäänrakennettu 5200 mAh akkuparisto. Valaisimen OLED-näyttö näyttää havainnollisesti jäljellä olevan käyttöajan valitulla kirkkaustilassa. Lisäksi valaisin ilmoittaa punaisella merkkivalolla lataustarpeesta.

Valaisin soveltuu asennettavaksi kaikkiin ohjaustankoihin.

BC30R V2 on erinomainen vaihtoehto harrastajalle ja aktiiviajalle joka arvostaa valaisimen OLED-näytön tuomaan hyötyä jäljellä olevasta käyttöajasta, erinomaista valaisukykyä ja ladattavuuden tuomaa käytön helppoutta ja pitkää toiminta-aikaa.

Ominaisuudet
Tasakirkkausvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
OLED-näyttö joka ilmoittaa jäljelläolevan käyttöajan valitussa kirkkaustilassa
2 x neutraalivalkoinen LED-polttimoa (Cree XM-L2) – parantaa tarkkuutta, etäisyyttä ja pinnan muotoja pimeässä
1800 lumenia tuottava Burst-maksimivalotila
Kaksoislinssioptiikka – valaisee tehokkaasti läheltä kauas ilman tummia varjoalueita
Ladattava 5200 mAh/3,7V ladattava akku Micro-USB latausportilla – vaivaton ja helppo käyttää
Etäkäyttökytkin
Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto – valaisimen merkkivalo muuttuu vihreästä punaiseksi ilmoittaen lataustarpeesta
Viisi kirkkaustilaa ja yksi huomiovilkkutoiminto
Sopii kaikkiin ohjaustankoihin
30-astetta sivulle ja ylös/alas kääntyvä valaisinosa – voidaan säätää helposti haluttuun valaisusuuntaan
Täysalumiininen rakenne ilman helposti rikkoutuvia osia
Pakkaukseen sisältyy: BC30R V2 pyörälamppu, sisäänrakennettu 5200 mAh micro-USB ladattava akku, pyörätankokiinnitys, etäkytkin, USB-latauskaapeli, pyörätangon kumikiinnittimet (ohut ja paksumalli), käyttöohje, takuukortti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix BC30R USB OLED V2 Ladattava Pyörälamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *