Ale!

Fenix BC30 Pyörävalaisin Paketti Tarjous!

Alkuperäinen hinta oli: 175,00 €.Nykyinen hinta on: 125,90 €. (sis. alv.)

Fenix BC30 ultra-kirkas pyörälamppupaketti etäkytkimellä

Tässä paketissa on kaikki mitä tarvitset härämässä pyöräilyyn. Tämä erikoispaketti sisältää ultratehokkaan Fenix BC30 pyörälampun, laadukkaat alkuperäiset Fenix ARB-L2 Li-ion akut (2 kpl) sekä ARE-C1 latauslaitteen kahdelle akulle.

Fenix BC30 pyörävalaisin asettaa uuden standardin markkinoiden pro-luokan pyöräilyvalaisimille. Fenixin ainutlaatuinen kaksoislinssiteknologia yhdistettynä kahteen neutraalivalkoista valoa tuottavaan LED-emitteriin tekevät BC30:stä erään markkinoiden suorituskykyisimmistä pyörälampuista! Fenix BC30 valaisin kykenee tuottamaan lähes 30% enemmän valovoimaa valokeilalle normaaleihin pyörävalaisimiin verrattuna – kiitos ainutlaatuisen kaksoislinssiteknologian. Fenixin kaksoislinssillä valovoima ohjataan tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan – lähelle ja kauaksi samanaikaisesti ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille!

Fenix BC30 tuottaa erittäin kirkkaan ja koko kantomatkan valaisevan max. 1800 lumenin valovoiman ja 170 metrin kantomatkan. Fenix BC30:ssa käytetään kahta erittäin tehokasta neutraalivalkoista väriä tuottavaa LED-emitteriä (tyyppi: Cree XM-L2 T6). Neutraalivalkoinen LED tuottaa erityisen tehokkaan ja pitkälle kantavan valokeilan. Neutraalivalkoinen väri auttaa lisäksi pyöräilijää erottamaan kohteen värit (säilyttää värit muuttumattomina pimeässä), kohteen ja maaston yksityiskohdat sekä helpottamaan maaston pinnanmuotojen havaitsemista tavanomaista valoista valoa tuottavaa pyörävalaisinta huomattavasti paremmin.

Valaisimessa on neljä tehotilaan josta voidaan valita oikea tehotila ajo-olosuhteiden ja vaatimusten mukaisesti. BC30 on erittäin kestävä ja kevyt sillä se on valmistettu kova-anodisoidusta alumiinista. Kooltaan valaisin on todella kompakti, pituus vain 12,6 cm ja leveys 5 cm! Valaisin painaa ainoastaan 161 g (ilman paristoja). BC30 valaisimeen voidaan myös yhdistää kaukokäyttökytkin (sisältyy) jolla päästään nopeasti siirtymään valaisimen 1800 lumenin burst-turbotilaan. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus erityisesti vaativissa ja hankalissa maasto-olosuhteissa käytettynä.

Fenix BC30 pyörävalaisin on käytössä vaivaton ja yksinkertainen käyttää. Fenixin kestävällä komposiittisella pikaohjaustankokiinnittimellä kiinnität/irroitat valaisimen vaivattomasti ja nopeasti. Valaisin pysyy tukevasti ohjaustangossa ja se voidaan myös suunnata haluttuun valaisukulmaan niin sivu- kuin vaakasuunnassa.

Fenix BC30 käyttää kahta ladattavaa 18650 Li-ion akkua tai 4 x CR123A paristoja. Virtalähde on integroitu valaisinosaan. Valaisimessa on alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto joka muuttaa virranilmaisimen valon vihreästä punaiseksi ilmoittaen paristojen vaihtamis- tai lataustarpeesta.

Fenix BC30 on vaativalle harrastajalle suunniteltu kestävä, ultra-tehokas ja pitkän käyttöajan tarjoava pyörävalaisin. Soveltuu vaativaan harrastekäyttöön, maasto- ja katupyöräily, työmatkapyöräilyyn jne…

Tuotetunnus (SKU): 5881 Osastot: ,

Kuvaus

Ominaisuudet

Tasakirkkauspyörävalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
2 x neutraalivalkoinen LED-emitteriä (Cree XM-L2) – parantaa tarkkuutta, etäisyyttä ja pinnan muotoja pimeässä
Tehokas, koko matkalta (lähi- ja kaukovaloalueet) valaiseva kaksoislinssiteknologia kahdella LED-emitterillä
Vastaantulijoiden häikäisyä tehokkaasti vähentävä kaksoislinssiteknologia
Pika-burst turbotila (1800 lm) etäkytkimestä
Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto – virranilmaiseminen väri muuttuu vihreästä punaiseksi ilmoittaen pariston vaihto-/lataustarpeesta
Neljä tehoaluetta, yksi vilkkutila
Pikalukittava ja -irroitettava ohjaustankokiinnitin
Helppo ja nopea kiinnitys tankoon 22 – 35 mm
Valaisin voidaan säätää 30-astetta sivusuunnassa ja vapaasti pystysuunnassa
Sisältää: BC30-valaisimen, pikalukittava/-irroitettava ohjaustankokiinnitin, ohjaustankokiinnittimen kumiset välilevyt (ohut ja paksu), etäkytkin, O-rengastiivisteet (musta, punainen).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix BC30 Pyörävalaisin Paketti Tarjous!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *