Ale!

FENIX BC21R V2.0 LADATTAVA PYÖRÄLAMPPU

69,90  (sis. alv.)

BC21R V2.0 päivittyi uuteen versioon. BC21R on nyt 30 % pienempi ja kevyempi kuin aiempi malli. Valoteho on kasvanut huimaan 1000 lumeniin! Uutena ominaisuutena on myöskin supernopea USB C tyypin lataus joka lataa lampun nyt lähes tuplasti nopeammin vain 2,5 tunnissa! Huipputehokas luonnonvalkoista valoa tuottava LED-valo valaisee muita valaisimia tehokkaammin vaativissa keliolosuhteissa kuten vesisateessa, usvassa ja sumussa. Lisäksi luonnon valkoinen valo kantaa tavanomaisia valoja pidemmälle ja sen värintoistokyky on ylivoimainen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 7071 Osasto:

Kuvaus

BC21R V2.0 akkuparisto (sisältyy) on vaihdettavissa. Lampun käyttö on erittäin yksinkertaista yhdestä käyttökytkimestä. Lampussa on neljä kirkkaustilaa jotka on optimoitu siten, että kaikilla tehoilla voidaan vaivatta ajaa pimeässä.

BC21R V2.0 tarjoaa aiempaa pidemmän käyttöajan jopa max. 30 tuntia yhdellä latauksella (valoteho 50 lumenia). BC21R V2.0 pyörälampussa on selkeä jäljellä olevan akkuvarauksen merkkivalo. Valo ilmoittaa tarkasti vihreällä, oranssilla ja punaisella merkkivalolla jäljelläolevan varaustilan. Lamppu voidaan asentaa pikakiinnityksellä pyörän tankoon (soveltuu kaikkiin pyörätankoihin) tai kypärävaloksi (kypäräkiinnike saatavana erikseen – tulossa). BC21R V2.0 ladataan kätevästi huippunopella USB C-kaapelilla (sisältyy).

Fenixin patentoimalla kaksoislinssioptiikalla BC21R V2.0 tuottaa jopa 40 % kirkkaamman valokeilan verrattuna vastaaviin muihin pyörälamppuihin. Kaksoislinssillä valovoima voidaan ohjata tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan – samanaikaisesti lähelle ja kauas ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille! Tehokkaalla ja leveästi aina 145 metriin saakka valaisevalla luonnonvalkoisella valolla pystyt ajamaan turvallisesti kaikissa keliolosuhteissa.

BC21R on erinomainen vaihtoehto niin työmatkapyöräilijälle kuin aktiivipyöräilijälle jotka arvostavat valaisimen pientä kokoa, erinomaista valaisukykyä ja nopeaa latausta, käytön helppoutta ja pitkää toiminta-aikaa.
Vakiovoimakkuusvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Luonnonvalkoinen LED-polttimo – parantaa tarkkuutta, kantomatkaa ja maaston muotojen näkyvyyttä pimeässä
Kaksoislinssioptiikka – valaisee tehokkaasti läheltä kauas ilman tummia varjoalueita
USB C-lataus (latauskaapeli ja akku sisältyy) – huippunopea lataus, helppo käyttää
Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto – vihreä = täysi lataus, oranssi = riittävä lataus, punainen = alhainen lataus, vilkkupunainen = lataa valaisin/vaihda paristo
Sopii kaikkiin ohjaustankoihin pikakiinnityslenkeillä (22 – 35 mm)
Voidaan kiinnittää kypärään (erillinen kypäräkiinnike – TULOSSA!)
30 %-astetta kääntyvä pikakiinnitys – voidaan säätää helposti ja varmasti haluttuun valaisusuuntaan
Materiaali: etuosa painevalettua alumiinia, paristorunko: kevyttä ja iskunkestävää PC-muovia
Pakkaus sisältää: BC21R V2.0 pyörälamppu x 1, Fenix ARB-L18-2600 ladattava Li-ion akku x 1, BC21R pikakiinnityspidike x 1, USB C latauskaapeli x 1, vaihdettava O-rengastiiviste x 1, pikakiinnityskiskon sovitepalata (ohut, paksu) x 1, käyttöohje
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, BC21R V2.0 on IP66 pöly- ja roiskevesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. BC21R V2.0 valaisimella on viiden (5) vuoden (paristo 1 vuosi) Fenix laatutakuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FENIX BC21R V2.0 LADATTAVA PYÖRÄLAMPPU”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.