Fenix BC05R ladattava pyörän takavalo,Sis,Akun!

24,50  (sis. alv.)

Fenix BC05R monikäyttöinen ladattava pyörän takavalo
UUSI Fenix BC05R pyörän takavalo on erinomaisesti näkyvä ja monipuolinen takavalo. Jopa 200 metriin näkyvä punainen valo takaa sen, että pyöräilet tai liikut esim. juosten tai kävellen näkyvästi. Huippunopea ja kestävä USB-C latausportti lataa takavalosi tyhjästä täyteen vain 1,5 tunnissa! Yhdellä latauksella BC05R toimii peräti 72 tuntia yhtämittaisesti! Ajat siis joka päivä kaksi tuntia yhden kuukauden ajan ja tämä vain yhdellä latauskerralla!

USB-C latausportin ylivoimaisena etuna on sen huippunopea latauskyky ja kestävyys ja käyttömukavuus. BC05R kertoo käyttäjälleen jäljelläolevan varaustilan selkeällä merkkivalolla. Lamppua käytetään kätevästi yhdestä suurikokoisesta painonappikytkimestä.

Tuotetunnus (SKU): 7061 Osastot: ,

Kuvaus

BC05R valon mukana toimitetaan solkikiinnityslenkki jolla saat sen kiinnitetty kätevästi kaiken kokoisiin satulatolppiin. Lisäksi pakkausessa toimitetaan klipsikiinnike jolla laajennat BC05R:n käyttöä entisestään esim. rintavaloksi, huomiovaloksi reppuun, kiinnität sen selkääsi esim. iltalenkeille yms.,

BC05R on erinomainen vaihtoehto niin työmatkapyöräilijälle, aktiivipyöräilijälle, juoksijalle, ulkoilijalle jotka haluavat ajaa ja ulkoilla turvallisesti kaikkina vuodenaikoina.
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP66 täysin pöly- ja roiskevesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. BC05R pyörälampulla on kahden (2) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet
Kompaksti pieni koko
Tyypin C latausliitin
240 mAh sisäänrakennettu Li-ion akku
Tehokas jopa 200 metriin näkyvä valo
Monipuolinen käyttää: pyörän takavalo, rintavalo, rinkkavalo jne.,
Alhaisen pariston jännitteen ilmaisin selkeällä merkkivalolla (punainen, oranssi, vihreä)
Yksi, suurikokoinen ja helppokäyttöinen käyttökytkin
Sopii kaikkiin satulatolppiin
Pakkaukseen sisältyy: BC05R pyörän takavalo x 1, tyypin C-latauskaapeli x 1, satulatolpan kiinnike x 1, klipsikiinnike x 1, käyttöohje
Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)
Valoteho 10 lm (max)
Käyttöaika 72 h (max)
Kantomatka 6 m (max)
Vesitiiviys IP66

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix BC05R ladattava pyörän takavalo,Sis,Akun!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *