Ale!

Daikin MCK75J Ururu kosteuttava ilmanpuhdistin.

Alkuperäinen hinta oli: 1 003,90 €.Nykyinen hinta on: 925,90 €. (sis. alv.)

Daikin MCK75J URURU Kosteuttava ilmanpuhdistin!Uutta!

Puhtaan huoneilman merkitys on korostunut koska tutkimusten mukaan vietämme jopa 90 % ajastamme sisätiloissa. Johtuen uusien talojen tiiviydestä ja koneellisesta ilmanvaihdosta on sisäilma usein jopa huonompaa kuin ulkona. Lisäksi lämmityskautena ilman kuivuus on ongelma,mutta nyt Daikin MCK75J puhdistaa ja samalla kosteuttaa huoneilman ihanteelliselle tasolle. Daikin MCK75J Ururu poistaa tehokkaasti huonepölyn, siitepölyn, bakteerit ja virukset sekä hajut, esim tupakan hajun. Laitteen erittäin hiljainen käyntiääni (17db pienimmällä puhallinnopeudella) tekee siitä ideaalisen mm. makuuhuonekäyttöön.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1533 Osasto:

Kuvaus

Ilman puhdistus:

Ilmanpuhdistusjärjestelmä on 6-vaiheinen:

* Mekaaninen karkeasuodatin poistaa isommat hiukkaset kuten eläinten karvat yms.
* Plasma ionisaattori kerää pieniä pölyhiukkasia sekä varaa lävitse päässeet hiukkaset positiivisiksi.
* Negatiivisesti varattu titaani apatiittisuodatin kerää siitepölyä, bakteereja ja viruksia.
* Flash Streamer-suodatin poistaa hajuja sekä mm. formaldehydiä.
* Katalyyttinen hiilisuodatin poistaa hajuja.
* Laitteessa on myös erillinen, irrotettava aktiivihiilikasetti jota voidaan käyttää esim. autossa ja vaatekomerossa. Kasetin teho säilyy 2kk jonka jälkeen se regeneroidaaan puhdistimen kyljessä olevassa syvennyksessä. Regenerointi kestää 8 tuntia jonka jälkeen kasetti on taas käyttövalmis.
* Puhdistimen toiminta on automaattista ja laite valitsee portaattomasti puhdistustehon tilanteen mukaan. Myös käsikäyttö on mahdollinen.
* Kaikki toiminnot ovat kauko-ohjattavissa.

Ilman kosteutus:

* Kosteutus perustuu vesipyörään joka kastelee siinä olevan suodattimen.
* Ilmavirta puhalletaan suodattimen lapi jolloin siinä oleva kosteus leviää tasaisesti huoneilmaan.
* Järjestelmässä oleva hopea-ioni aktivaattori ehkäisee bakteerien muodostumista. Kosteusprosentiksi voidaan määritellä 40, 50 tai 60 %, jonka laite ylläpitää automattisesti. Lisäksi on jatkuvan kosteutuksen toiminto.
Daikin MCK75J- kosteuttava ilmanpuhdistin|lisätiedot:
Daikinin lyömättömät ilmanvirtausominaisuudet takaavat pikaisen hiukkasten keruun ja nopean hajujen poiston sekä ilmankostutuksen. Tämä suorituskyky tekee ilmanpuhdistin ja ilmankostutin yhdistelmästä ihanteellisen sekä kotikäyttöön että toimistoihin, kauppoihin, vastaanottotiloihin tai muihin yleisiin tiloihin. Laitetta on helppo käyttää ohjauspaneelista sekä kaukosäätimestä. Ilmanpuhdistimen mukana toimitetaan selkeät käyttöohjeet. Värivaihtoehtoina hopea tai musta. Daikin -ilmanpuhdistimilla on TUV (British Allergy Foundation), BAF (Nord Testing Laboratory). Suomen astma ja allergialiitolla Daikin ilmankostutin ja puhdistin on vielä testeissä. Ilmoitamme web-sivuillamme hyväksynnän saatuamme.

Antibakteerinen fotokatalyyttinen suodatin poistaa homeitiöt ja bakteerit, jotka aiheuttavat sairauksia, lisäksi sillä on myös bakteereita ja viruksia poistava vaikutus.

Voimakas ilmavirtaus ja 4-suuntainen imu varmistavat tehokkaan hajujen keräyksen. Fotokatalyyttinen ilmanraikastin tekee mahdolliseksi suorituskyvyn, joka on alansa parhaimpia.

Tehokkaan pölynkeräys- ja ilmanraikastustoiminnon lisäksi laitteen käyntiääni on erittäin hiljainen, joten sitä voidaan käyttää ääniherkissä paikoissa, kuten toimistojen kokoustiloissa ja kotitalouksien makuuhuoneissa. Invertteripuhaltimen ansiosta laite on lähes äänetön, silent-käytöllä vain 16dB.

Suodattimenvaihto-osoitin ilmoittaa, kun vanha suodatin pitää vaihtaa. Pitääksesi yllä ilmanraikastustehoa ja pölynkeräystoimintoa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vaihtaa uusi suodatin vanhan tilalle. Laitteen mukana toimitetaan suodattimia 3-6 vuodeksi!

Kaksipuolisen suodattimen etupuoli toimii keräten pölyä, siitepölyä, pölypunkkihilsettä, homeitiöitä ja muita hiukkasia, jotka ovat plasmapölynkerääjän positiivisesti varaamia. Fotokatalyyttisuodatin toimii kääntöpuolella hajottaen imettyjen, suodattimeen takertuneiden pölyjen ja homeiden hajuainesosia.

Puhdas ilma tehdään vielä raikkaammaksi napinpainalluksella. Laite tuottaa runsaasti negatiivisia ioneja. Negatiivisia ioneja, jotka ovat normaalisti melko haavoittuvaisia ja helposti katoavia, leviää huoneen kaikkiin kulmiin asti, ja ne palauttavat suotuisan kokonais-ionitasapainon ympäristöösi.

Ilmankostuttimessa on 4 litran säiliö. Kostuttimen haihdutin allas on varustettu hopea-ioneja tuottavalla elementillä. Hopea-ionit puhdistavat vettä ja estävät mikrobeja kasvamasta laitteen sisällä.

Ilmanpuhdistinmalleillamme on TÜV ja BAF allergiahyväksynnät.
Tekniset tiedot:

* Ilmanvirtaus: 60 – 450 kuutiometriä/h
* Portaattomasti säätyvä, hiljainen invertterimoottori
* Käyntiääni: 17 – 50 db(A)
* Kosteutus: 60 – 600 ml/h
* Pieni virrankulutus: pienimmällä puhallinnopeudella 8w/h
* Ajastin 1 – 8 tuntia jonka jälkeen laite sammuttaa itsensä
* Himmennettävät merkkivalot
* Mitat: k/l/s 590x395x268
* Paino: 11kg
* Väri: hopea/musta
* Takuu: 3 vuotta
VALITSE DAIKIN KUN HALUAT PUHDASTA
JA TERVEELLISTÄ ILMAA JOTA HENGITTÄÄ!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Daikin MCK75J Ururu kosteuttava ilmanpuhdistin.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *