Ale!

Bergner Paistinpannu SG 28 cm

Alkuperäinen hinta oli: 49,95 €.Nykyinen hinta on: 45,90 €. (sis. alv.)

Bergner

Paistinpannu 28 cm SG Bistro

Rakkaudesta makuihin, rakkaimmillemme!

Bistro-paistoastiat on valmistettu valetusta alumiinista. Tämä tekniseltä kuulostava seikka on tärkeämpi kuin ensi kuulemalta voisi ajatella, sillä tukeva alumiinirunko varaa lämpöä erinomaisesti ja lämpö myös jakautuu nopeasti koko paistoastian alueelle.

Tuotetunnus (SKU): 3791 Osasto:

Kuvaus

Bistro-paistoastiat siis hauduttavat ruokaa lähes yhtä tehokkaasti kuin erinomaisiksi hauduttajiksi tiedetyt valurautapadat – mutta painavat huomattavasti vähemmän! Bistrolla onnistut varmasti myös silloin, kun haluat kutsua rakkaasi yhteen ja valmistaa aterian isommallekin seurueelle.

Bistro-sarjan helppokäyttöisyyden viimeistelee tarttumaton ja erittäin kestävä Xylan Plus -marmoripinnoite sekä viileänä pysyvät soft touch -kahvat. Bistro-paistoastiat soveltuvat kaikille liesityypeille.

Käyttöohje: Pese paistoastia lämpimällä saippuavedellä ennen ensimmäistä käyttökertaa ja heti ruoanvalmistuksen jälkeen, kun paistoastia on jäähtynyt. Huuhtele runsaalla vedellä ja kuivaa astiapyyhkeellä: näin varmistat tuotteellesi mahdollisimman pitkän käyttöiän. Käytä lämmitykseen lieden keskitehoaluetta: rauhallinen esilämmitys varaa lämmön paistoastian runkoon ja takaa onnistuneen lopputuloksen – liian hätäinen lämmitys suurella teholla kuumentaa paistoastian keskiosan jättäen reunat kylmäksi ja paistotulos kärsii. Vältä ylikuumentamista, sillä se lyhentää paistoastian pinnoitteen elinikää. Vinkki: jos pannulle laitettu öljy savuaa tai voi ruskistuu heti, paistoastia on liian kuuma – nosta paistoastia hetkeksi pois liedeltä ja vähennä lieden tehoa. Älä käytä metallisia välineitä, sillä ne voivat naarmuttaa pinnoitetta. Ei sovellu tiskikoneeseen. Ei sovellu uuniin. Älä säilytä ruokaa tai nestettä paistoastiassa yön yli, sillä ruokien sisältämät hapot voivat vahingoittaa pinnoitetta.

Lisätiedot:

Hoito-ohje: Pese paistoastia lämpimällä saippuavedellä ennen ensimmäistä käyttökertaa ja heti ruoanvalmistuksen jälkeen, kun paistoastia on jäähtynyt. Huuhtele runsaalla vedellä ja kuivaa astiapyyhkeellä: näin varmistat tuotteellesi mahdollisimman pitkän käyttöiän. Käytä lämmitykseen lieden keskitehoaluetta: rauhallinen esilämmitys varaa lämmön paistoastian runkoon ja takaa onnistuneen lopputuloksen – liian hätäinen lämmitys suurella teholla kuumentaa paistoastian keskiosan jättäen reunat kylmäksi ja paistotulos kärsii. Vältä ylikuumentamista, sillä se lyhentää paistoastian pinnoitteen elinikää. Vinkki: jos pannulle laitettu öljy savuaa tai voi ruskistuu heti, paistoastia on liian kuuma – nosta paistoastia hetkeksi pois liedeltä ja vähennä lieden tehoa. Älä käytä metallisia välineitä, sillä ne voivat naarmuttaa pinnoitetta. Ei sovellu tiskikoneeseen. Ei sovellu uuniin. Älä säilytä ruokaa tai nestettä paistoastiassa yön yli, sillä ruokien sisältämät hapot voivat vahingoittaa pinnoitetta.
Materiaali: Valettu alumiini, Xylan Plus -marmoripinnoite.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote

Korkeus: 65 mm
Leveys: 290 mm
Syvyys: 470 mm
Paino (netto): 1,17 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bergner Paistinpannu SG 28 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *