Ale!

Bergner Paistinpannu 28 cm IC Nordic

Alkuperäinen hinta oli: 69,95 €.Nykyinen hinta on: 57,90 €. (sis. alv.)

Paistinpannu 28 cm IC Nordic

Nordic-paistinpannu uudistaa paistinpannujen muotokielen täydellisesti: siinä on tavallista korkeammat reunat, mikä vähentää roiskeita helpottaen keittiön puhtaanapitoa ja lyhentää jälkisiivoukseen käytettävää aikaa.

Kuvaus

Laitojen kaltevuus on mitoitettu käytettävyyttä ajatellen: paistinlastalla on helppo päästä paistettavien ruoka-ainesten alle. Alumiinista valmistettu runko on kevyt käsitellä ja lämpenee nopeasti sekä tasaisesti loihtien kauniin paistopinnan niin kasviksille, kalalle kuin lihallekin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva puolestaan pysyy viileänä ja vahvat niittaukset varmistavat, ettei kahva ala löystyä kovassakaan käytössä. Paistinpannun viimeistelee titaanilla vahvistettu tarttumaton ja pitkäikäinen marmoripinnoite sekä energiatehokas laidasta laitaan ulottuva täysinduktiopohja, joka soveltuu kaikille liesityypeille. Paistinpannu on pinnoitettu myös ulkopuolelta, minkä ansiosta se on helppo pitää puhtaana ja kauniina myös paraatipuolelta. Mitä muuta paistinpannulta voi enää toivoa?

Lisätiedot

Myyntierä: 6 kpl
Hoito-ohje: Ennen käyttöönottoa, pese pannu astiapesuaineella ja lämpimällä vedellä. Käyttö liedellä: IC Nordic-sarjan paistoastioiden induktiopohja toimii kaikilla liesityypeillä. Aseta paistoastia aina lämmönlähteen keskelle. Varmista, että paistoastian pohjan koko on lähellä käyttämäsi keittolevyn kokoa ja että niin paistoastian pohja kuin lieden keittotaso ovat molemmat puhtaita, muuten saatat naarmuttaa keittotasoa. Aloita paistoastian lämmitys lieden keskiteholla ja säädä tarpeen mukaan. Varoitus: älä missään tapauksessa ylikuumenna pannua tyhjänä – ylikuumentaminen vahingoittaa pinnoitetta. Astian ylikuumentumisen voi havaita pinnoitteen tai astian ulkopinnan värimuutoksista, eikä takuu korvaa ylikuumentamisesta johtuvia vaurioita. Hoito: Pese paistoastia huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. IC Nordic -paistoastia kestää tarvittaessa konepesun, mutta suosittelemme aina käsinpesua. Astianpesukoneessa peseminen ja naarmuttavien työvälineiden käyttäminen lyhentää pinnoitteen käyttöikää.
Takuu: 10 v
Takuun lisäselvitys: Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä, ei kulumista normaalissa käytössä tai virheellisestä käytöstä johtuvaa huonontumista.
Materiaali: Taottu alumiinirunko. Kahva ruostumaton teräs.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote

Korkeus: 105 mm
Leveys: 285 mm
Paino (netto): 1,15 kg
Paino (brutto): 1,18 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bergner Paistinpannu 28 cm IC Nordic”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *