Ale!

Victor PestChaser Pro-ultraäänikarkotin Jyrsijöille/Hiirille

38,00  (sis. alv.)

Victor® PestChaser® Pro on markkinoiden tehokkaimpia elektronisia jyrsijäkarkottimia. Se on tarkoitettu suuriin huoneisiin, keittiöihin, autotalleihin, ullakoihin ja kellareihin.

Tuotetunnus (SKU): 6666 Osasto:

Kuvaus

Victor® PestChaser® Pro on markkinoiden tehokkaimpia elektronisia jyrsijäkarkottimia. Se on tarkoitettu suuriin huoneisiin, keittiöihin, autotalleihin, ullakoihin ja kellareihin. Laite tuottaa korkeataajuuksista ultraääntä, josta jyrsijät eivät pidä. Ihmiset ja muut eläimet kuin jyrsijät eivät kuule ääntä. Sekä äänen voimakkuus (korkeimmillaan 100 dB) että äänen taajuus (32–62 kHz) vaihtelee, mikä estää jyrsijöiden tottumisen ääneen ja luo niille epämiellyttävän elinympäristön.

Victor PestChaser Pro -ultraäänikarkotin on tarkoitettu suuriin tiloihin. Lähes kaksi metriä pitkän johdon ansiosta karkotin on helppo sijoittaa optimaaliseen paikkaan. Punainen LED-valo osoittaa, milloin laite on toiminnassa. Jyrsijät alkavat hävitä 6–10 päivässä.

Victor PestChaser Pro ei sisällä kemikaaleja tai myrkkyjä, ja sitä on turvallista käyttää paikoissa, joissa on lapsia tai lemmikkejä (muita kuin jyrsijöitä). Lemmikki-jyrsijät, kuten marsut, hamsterit, kanit, jne., on siirrettävä sellaiseen huoneeseen, jossa ei ole jyrsijäkarkotinta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victor PestChaser Pro-ultraäänikarkotin Jyrsijöille/Hiirille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *