Ale!

Thermacell Hyttystorjunta laite MR-300 Valkoinen

34,60  (sis. alv.)

Alkuperäinen ThermaCELL-laite. Sytytys napin painalluksella. Kaasusäiliön riitto 8-12 tuntia. Sisältää laitteen, kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä. Väri: Valkoinen

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4022 Osasto:

Kuvaus

Thermacell torjuu tehokkaasti ja turvallisesti hyttyset, sääsket, mäkärät, polttiaiset ja paikallaan oltaessa myös hirvikärpäset. Hyttystorjuntamattoa lämmitetään nestekaasulla, joka saa matossa olevan aineen höyrystymään ja luo laitteen ympärille noin 20 m2 suuruisen suoja-alueen. Torjuu hyttyset jopa 98-prosenttisesti. Väri: valkoinen.

Vuoden takuu.

HUOM. Laitetta on käytettävä vaaka-asennossa niin, että ritilä osoittaa ylöspäin.

 

Thermacell-käyttöohjeita ja ‑vinkkejä​

  • Käynnistä laite ja anna sen vaikuttaa halutulla oleskelualueella 10–15 minuuttia ennen kuin ihmiset siirtyvät sinne. Laitetta käytetään ulkotiloissa, kuten terassilla, parvekkeella tai pihalla.
  • Parhaan tuloksen saat, kun asetat laitteen lähelle maan pintaa. Näin vaikuttava aine leviää tehokkaimmin. Varmista, että laite on lasten ja eläinten ulottumattomissa.
  • Laite toimii parhaiten tyynellä säällä. Tuulisella säällä aseta laite tuulen yläpuolelle niin, että tuuli tuo tehoainetta oleskelualueelle.
  • Kun laite on päällä, siitä voi lähteä pieni määrä höyryä. Höyrystyvä aine on lähes hajutonta.
  • Yksi laite suojaa n. 20 neliömetrin kokoisen alueen. Voit suojata suuremman alueen käyttämällä useampaa laitetta.
  • Puhdista laite pyyhkimällä se kostealla pyyhkeellä kun se on jäähtynyt. Älä koskaan upota laitetta veteen tai puhdistusaineeseen.
  • Älä jätä laitetta tai hyttystorjuntamattoja sateeseen. Varmista, että hyttystorjuntamatot eivät päädy vesistöihin tai luontoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thermacell Hyttystorjunta laite MR-300 Valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *