Ale!

Mosquito Magnet Pioneer MM4200 2021!

548,90  (sis. alv.)

Pioneer 2020 malli,eli ei tarvitse puhdistuspatruunaa enää.

Pioneer-malli soveltuu parhaiten jatkuvaan hyttysten torjuntaan suurillekin pihoille, joissa hyttysten määrä on keskisuuri.

Uutuus! Mosquito Magnet Pioneerissa on entistäkin kehittyneempi ilmanvirtaustekniikka, joka lisää pyydystystehoa. Verkon kapasiteetti noin 16 000 hyttystä. Vaikutusala noin 4000 m2. Laite tarvitsee verkkovirtaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4080 Osasto:

Kuvaus

TAVANOMAISIIN HYTTYSONGELMIIN

Suuri piha vaatii tehokkaan hyttysansan. Mosquito Magnet® Pioneer torjuu tehokkaasti hyttysiä ja muita verta imeviä hyönteisiä 4 000 m2:n alueella. Toimii verkkovirralla.

ERITTÄIN TEHOKASTA HYTTYSTENTORJUNTAA

Mosquito Magnet® -hyttysansa houkuttelee hyttysiä tehokkaasti. Se jäljittelee ihmistä vapauttamalla tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. Patentoitu CounterFlow™-teknologia takaa pyydyksen tehon. Pyydyksessä hyttyset kuivuvat ja kuolevat vuorokauden kuluessa. Jatkuvatoiminen laite suojaa hyttysiltä koko kesäkauden ajan. Mosquito Magnet® on ihanteellinen ratkaisu ulkotiloihin. Muut hyttystentorjuntaan tarkoitetut laitteet on suunniteltu etupäässä sisätiloihin, eivätkä ne toimi ulkona. Tavanomaisten karkoteaineiden teho on puolestaan rajallinen ja lyhytkestoinen. Pihoille ja ulkokäyttöön tarkoitettu Mosquito Magnet® alkaa toimia
heti, ja sen vaikutus kestää koko hyttyskauden.

Ominaisuudet:

kattaa jopa 4 000 neliömetriä
käynnistyy nopeasti
verkon vetoisuus n. 30 000 hyttystä
jokasään kestävä
matalajänniteinen liitäntäjohto, mukana maakiinnittimet
helppokäyttöinen
mukana 1 verkko
HUOM!Kaasupullo ei kuulu toimitukseen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mosquito Magnet Pioneer MM4200 2021!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *