Ale!

Fenix TK25IR infrapunalamppu

119,00  113,90  (sis. alv.)

Fenix TK25IR erä-ja taktisenkäytön taskulamppu 1000 lm + Infrapuna LED

Fenix TK25IR on valovoimainen taskulamppu jonka erikoisominaisuutena on sen laajennettu kyky valaista myös infrapuna-alueelle joka ylittää ihmissilmän ja useimpien eläinten näkökyvyn. Näkyvän valon ja näkymättömän valon valinnoista vastaa uusi Fenixin patentoima DLS (Dual Lighting Switch) -optiikka jossa valaisimen päätä yksinkertaisesti kiertämällä valitaan näkyvän valon ja IR-valon välillä. Tämän rakenteen ansiosta lampun käyttö on yksinkertaista ja varmatoimista myös vaativimmissa käyttöolosuhteissa (patenttinumero 201620448074.6).

Lampun tehokkuus on erinomainen ja sen uudet S-sarjan Cree LEDit tarjoavat pitkän käyttöajan lisäksi kirkkaan jopa 1000 lm maksimivalovoiman. Tehokkaat 850 nm:in IR-ledit voidaan säätää valaisemaan 1000 mW:n tai jopa 3000 mW:n teholla. Valaisimen mukana toimitetaan erittäin laadukas 360 astetta säätyvä erikoisvyökotelo jonka erikoismateriaalista valmistettu kotelo on vahvistettu lasikuituhiukkaisilla. TK25IR on yhteensopiva kaikkien Fenix asekiinnikkeiden kanssa ja AER-03 etäkäyttökytkimen kanssa. Valaisinta voidaan käyttää lisäksi lyhtyadapterin AOD-M:n ja liikennekartion AOT-L:n kanssa.

Tuotetunnus (SKU): 6140 Osasto:

Kuvaus

Valaisin on tarkoitettu luonnon tarkkailuun, erä-, ja metsästyskäytön erikoisvaatimuksiin sekä vaativaan vartiointi ja sotilaskäytön tilanteisiin joissa valaisimelta vaaditaan erikoista kykyä valaista normaalin näkökyvyn ulkopuolelle (Infrapuna-alue). Huomaathan että ihmissilmä ei näe IR-alueen aallonpituutta ja siksi valaisimen kanssa tulee käyttää siihen soveltuvaa pimeässä toimivaa tähtäintä tai pimeänäkölaitetta. Lisäksi useimmat pimeäkuvaamiseen tai valvontaan tarkoitetut kuvauslaitteet kuten video- ja riistakamerat kuvaavat myös infrapuna-aluetta. Näin TK25IR soveltuu näiden elektronisten kuvauslaitteiden valonvahvistimeksi esim. riistakameralle.

Fenix TK25IR – vertaansa vailla olevat erikoiskäytön ominaisuudet

Tehokkaat infrapunaLEDit joissa kaksi tehoasetusta 1000 mW tai 3000 mW. Vahvistaa kaikkien pimeänäkölaitteiden toimintaa. Soveltuu myös kaikkien 2. ja 3. sukupolven NVD pimeännäkölaitteiden ja tähtäinten kanssa käytettäväksi. Aallonpituus: 850 nm.
Kestävä DLB (Dual Body layer) kaksoisrunkorakenne lisää valaisimen kestävyyttä ja tehokkuutta kaikissa olosuhteissa. DLB runko on tärinävaimennettu suojaten virtalähdettä iskuilta ja kolhuilta.
Taktinen yhden käden kytkinjärjestelmä jossa suurempi päätykytkin toimii ns. MomentaryOn-periaatteella ja vasta pohjaan painettaessa kytkin lukittuu jatkuvaan valoon. Valaisimen ollessa suljettu-asennossa voidaan suuntavaistoa ja voimakasta hetkellistä sokaisua aiheuttava Storbe-vilkkuvalotoiminto kytkeä välittömään toimintaan pitämällä pienempää (PikaStrobe) kytkintä pohjassa.
Voidaan käyttää AER-03 etäkytkimen ja kaikkien Fenix asekiinnikkeiden kanssa (rungon halk. 25,4 mm)
Lampun etuosan lyöntikärkeä voidaan käyttää lasinrikkojana.
Taktinen erikoiskotelo joka mahdollistaa suunnatun ”kädet vapaana” valaisun suoraan vyötäröltä. Kotelo sopii 55 mm leveisiin varustevöihin. Erikoismateriaali joka vahvistettu lasikuituhiukkasilla.
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IPX-8 täysvesitiivis ja iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. TK25IR taskulampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

Tasakirkkausotsavalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
1000 lumenin maksimivalovoima, neljä kirkkaustilaa ja strobe vilkku
Infrapuna-alueen LED:it joissa tehonsäätö 1000 mW ja 3000 mW
Patentoitu DLS (DualLightingSwitch-optiikka) valotyypin vaihtoon (näkyvä-/IR-valo)
Luotettava kaksoiskytkin mahdollistaa tehokkaan ja nopean käytön sekä pikastrobon
Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
Alhaisen paristojännitteen ilmaisin
Lasinrikkoja valaisimen etuosassa
Pitävä runkokuviointi myös märässä
Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
Valmistettu kestävästä tyypin III kova-anodisoidusta alumiinista – suojaa valaisinta naarmuilta ja muilta pintavaurioilta
Pakkaukseen sisältyy: TK25IR taktinen käsivalaisin x 1 kpl, muovinen vyökotelo 360 asteen säädöllä x 1 kpl, rannehihna x 1 kpl, vaihdettava O-rengastiiviste x 1 kpl, käyttöohje x 1kpl, takuukortti x 1 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix TK25IR infrapunalamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *